Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er dagen efter dagen derpå. I aften skal vi til Vejle og være sammen med vore børn. Jeg har bestilt bortd til ni på et græsk restaurant i midtbyen. Grunden til at vi har valgt Vejle er, at der bor ældste datter jo med sin mand og to børn. De to børn skal naturligvis med ud at spise og fejre deres bedsteælling (mig hihi) og Jacob og Mathilde har ikke så langt, som de ville have haft hjem til os.
Ëfter restaurantbesøget tager vi hjem til Bettina og Peter og fester vídere. Vi skal have kaffe med othellokage. Måskse skal vi spille et eller andet spil, og må jeg bestemme, bliver det Trivial Pursuit. ( jeg skulle lige tjekke på Google om det var stavet rigtgt - jeg kan godt stave men ikke udtale det)Vi overnatter der og på hjemvejen tager vi ind og besøger Karen og Peter og får snakket lidt mere med dem. Vi fik ikke snakket så meget til fødselsdagen.

Jeg sidder her ved pc. med mit flotte Langelands krus og nipper af kaffen, som jeg selv har brygget. Jeg stillede kanden hos Carlo, inden jeg trippede videre herind til mit computerhjørne.
Jeg er rig på familie og venner og det er da også derfor at stuen bugner af gaver og blomster. Det er fantastisk, hvad jeg har fået af gaver og jeg er stadig helt overvældet.

Jeg må lige en tur op på Annes værelse, for nu står mit kamera igen deroppe, men Anne og Malene måtte lige have et par billeder af frøken Anne, da hun stod i den nye bluse, som hun skal have på i aften og sit tilbagestrøget slikhår. Når hun sådan kommer og viser mig sin look, kan jeg godt se, at min pige er meget smuk på en klassisk måde. Så er det jeg tænker, hvordan en grimsling som jeg kan få så smukke børn, men de har jo også en far, der bag alle de skrammer og grå hår jeg har givet ham, er en flot fyr. Jeg er ubændigt heldig at have netop ham, som min ægtemand, min partner, min bedste ven, min støtter og min elsker. Det bevidner da også gaven, som jeg fik af ham og mine børn.

Jo, her i det lille samfund, hvor vi bor, er vi ved at vågne op til en grå dag, der allerede har været grå i lange tider. Jeg har sovet godt og uafbrudt, siden jeg gik i seng klokken 01.00 og stod op igen klokken 10.00. Jeg hørte knap gemalen, der kom hjem kort tid efter, at jeg var gået til køjs, for jeg gik brat ud, da han havde sagt HEJ op ad trappen.

Se de lyse sider. Du bliver glædeligt overrasket over at opdage, hvor dejligt livet kan være, hvis du tager et enkelt skridt. Stræb efter at finde det gode i alt, hvad du gør og møder på din vej.

Med disse ord siger jeg - god weekend.

Hyggehejsa fra nellemor i marsken.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Goddag. er publiceret 17/11-2007 14:53 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.