Min fødslelsdag.

Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
23 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
13 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så er jeg vågnet til dåd efter en fantastisk god fødselsdag. Jeg turde ikke forvente mig noget, men dagen igennem blev jeg gang på gang overrasket og nu bugner det med gaver og blomster i stuen. Der er så meget, at jeg bliver helt overvældet. Jeg fik hilsener og lykønskninger og alle var så søde overfor mig. Jeg nåede slet ikke snakke ret meget med mine gæster, for dagen igennem var der lige én eller anden, som skulle mig et eller andet. Hele tiden var der nogen, der ville have min opmærksomhed og snakke med mig, men jeg var jo også hovedpersonen Jeg vil gerne bekende, at jeg NØD det. Der var run on fra klokken 9.45 og til de sidste gæster gik klokken 23.00. Carlo, min mand, var min trofaste støtter. Han var ved min side og stod for alt køkkenarbejdet. Han lavede kaffe og sørgede for al forplejning og jeg tænkte gang på gang, hvor meget jeg elsker ham. Tusind tak til dig skat Carlo.
Fra Carlo, mine børn, svigerbørn og børnebørn fik jeg den smukkeste guldhalskæde, der kan tænkes. Vi sad og nød morgenkaffen bare os tre og jeg drak kaffen af det ene smukke krus fra Langeland, som en ven forærede mig i fødselsdagsgave. Begge krus blev beundret meget.

Til formiddagskaffe kom der 9 damer. Nabokonerne kom slæbende med en stor pose gaver til mig fra Imerco og jeg måtte i gang med at pakke op. Julepynt, stage og kalenderlys, Holmegård Christmas julestage Karen Blitzen hjerte til ophæng og flere små juleophæng. Min gamle veninde på 85 år kom med en stor flot alpeviol og den anden gamle veninde, der blev 83 år dagen før min fødselsdag, ringede og lykønskede mig. Fra Sejlklubbens aktivitetsudvalg fik jeg en kæmpestor sammenplantning og fra tre veninder fik jeg en kæmpe smuk Amarylis, der står med to knopper. Jeg fik julestjerne og fredslilje og to store smukke buketter står på sofabordet. Jeg fik gavekort til Imerco af mine søskende og jeg fik stegetermometer og 1 flaske rødvin. Jeg fik en stor granit fuglebad med plads til et lys foroven. Tungt som et ondt år, men sjovt og underholdende at pakke op og samle. Det fik jeg af vore søde venner Peter og Karen fra Vejle. Jacob og Mathilde kom hjem fra Århus for at lykønske mig og sydfra kom min søde svigermor, Carlos søster og svoger og lillebror. De havde frugtskål og fyrfadstager i en dejlig blå farve, med. Min bror og svigerinde kom forbi med gave fra mine søskende og ja, sådan var det den ganske dag.

På torvet vejrede flaget for mig og genboen var så sød at flage for mig. Vi har endnu ikke nogen flagstang, men det glæder jeg mig til at plante i bedet lige indenfor havelågen. Solen skinnede og det var rigtigt smukt efterårsvejr. Det var en stor dag for mig. Jeg blev forkælet og jeg lod mig forkæle efter alle kunstens regler og det blev en superskøn dag, som jeg vil mindes i lang tid frem. Ja, jeg tror såmænd ikke, at min 50 års fødselsdag nogensinde går i glemmebogen.

Så blev den gamle tøs 50 år og jeg er så småt begyndt at tage hul på de næste 50 år. I morgen aften skal Carlo og jeg møde vore børn, svigerbørn og børnebørn til endnu en festlig stund, hvor vi fejrer mig en gang til. Jeg er heldig, jeg er ubændig heldig, fordi jeg har et godt familieliv og der er så mange cirkler om mig, der gerne vil mig det bedste. Hip hip hurra for det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min fødslelsdag. er publiceret 16/11-2007 16:05 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.