En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
The Notebook (filmen) kører i baggrunden. Jeg har lige spist varm hjemmelavet mad for første gang i alt for lang tid. Julen er hård :-s

Jeg har fået ordnet badeværelset, det skinner - og hevet det værste vasketøj sammen i en stak til Mutti når hun kommer og henter mig hjem til fest på fredag. Jeg orker det ikke, og glæder mig samtidig.

Soldaten skrev i går, sød sød sød. I dag er det onsdag, og i morgen - i morgen (!) er det torsdag, og så skal tøserne ellers i byen og taske skosålerne tynde. Og jeg skal gøre mit ypperste for at få en date i hus med manden. ...For wauv!! Men det har vist udtrykt tidligere?

Dagen starter med shopping - noget må man jo altså have at tage på, og mit tøjskab er mildest talt uinspirerende. Specielt efter jeg spildte sodavand på mine ynglingscowboybukser.

Jeg har fået nyt hår - i anledning af fødselsdagen - en bonus er så bare, at der lige sneg sig en bytur ind i mellemtiden, hvor man måske kan få brug for den ekstra "glød" det velnursede hår kan tilføje? Jeg vil ikke sige at jeg har en plan - men jeg har da noget jeg minder om en plan - i hvert fald for hvordan jeg skal se ud.. Og jeg skal være så hot som muligt.. Løst og krøllet hår, de rigtige bukser og de rigtige sko - eller måske støvler og så en forhåbentlig sort top eller lignende der er tilpas varm til at jeg ikke behøver at bekymre mig om yderligere.. Som er lidt vovet - som passende nok afspejler humøret..

Makeuppen er afprøvet, har fundet en lækker farvefast grundfarve - og så gloss ovenpå, og så skulle den ellers være temmelig kyssesikker, og hvis den ikke er, er det bare ærgerligt.. Whoops..

Jeg glæder mig enormt.. Om ikke andet så til at være shinet totalt op og stråle livsglæde ud gennem øjnene..

Mens dejen til nybagt franskbrød hæver, blev der lige tid til at klappe lidt i tasterne. Som er næsten lydløse. Men hvad kan man forvente - Det er jo ikke en mac for ingenting..

Han er hot - jeg har tænkt mig at matche (hvad skete der lige for pigen uden selvtillid? Jeg tror så småt den er ved at være vendt tilbage!!!).. Og så må vi vente og se hvad aftenen byder.. Uhm!!

:-*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Insanely hot.. er publiceret 12/12-2007 23:35 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.