15 år siden

Orker det ikke mere

Bon jovi
Martin Micha...
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 6 måneder siden
Min russisk ven
Halina Abram...
5 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
Slut, prut finale………….. Man siger at tredje gang er lykkens gang, men for mig er det defensivt sidste gang. Påhænget har fået benene ind ved i min far igen og i første omgang installeret hendes hund, som ellers har været på hundepension. Var derovre i den forgående uge, da han fortalte, at HUN ØNSKEDE hunden på 14 dages ferie hos ham. Hun havde åbenbart glemt at ” jeg var den datter hun ønskede selv at havde født ”, da hun var tilbage i sit gamle es som verbal modbydelig og ondskabsfuld. Sagde som prikken over i´et. – ja det er ingen hemmelighed at din far og jeg har sex sammen og jeg holder af ham og han af mig. Jeg så på min far og spurte – er det rigtig. Jeg er fuldstændig ligeglad med sex delen, og har overhovedet ikke lyst til at tænke tanken, som kun vækker væmmelse og afsky i mig. Han svarede med flakkende øjne – ja mere eller mindre. Jeg rejste mig og gik med en smækket dør. Fra nu af må han sejle i sin eget LORT. Førte gang jeg gjorde rent efter hende, kostede det mig en sygemelding pga. hold i ryggen. Anden gang tog det mig en uge at rengøre et tomt hus, og nu tredje gang - melder jeg pas. Jeg orker ikke mere. Det gør ondt af helvede til og skær dybt i mit hjerte, men det er hans valg.
Havde ham med til Shubidua koncert i torsdags, selv om det ikke var lysten der drev. Havde købt billetterne for lang tid siden. Koncerten var god, selv om stemningen var trykket. Prøvede at være ” sød ”, da Michelle og André også var med. Fik bekræftet mine bange anelser mht. at hunden var installeret, og dermed også sat en endegyldig punktum for min hjælp og støtte. Oveni har han med sit valg af hende og hunden, fravalgt venner og bekendte, som som jeg kun har afsky tilovers for denne kvindemenneske. Han er inviteret over til jul som altid, men uden hende og hundene. Hun kommer ALDRIG til at sætte sine ben i mit hus.

Men ud over dette rod, så er svigerforældrene på vej i havn fra England. Vil konfrontere svigermor med min depression. Både for to år siden og denne gang, har jeg følt at de ” ikke ville være til ulejlighed ” og undgået os/mig når de har været i landet. Jeg har bevist valgt ikke at fortælle at den mellemste desværre også ” ramt ”. Jeg ved godt at det bunder i uvidenhed og berøringsangst, og netop derfor vil jeg bringe det på banen. Jeg bider ikke, smitter ikke og skal nok sige fra hvis der er noget jeg ønsker anderledes.

Mangler stadig at købe et par gaver, men det når jeg nok. Har pålagt vagt juleaften, så vi begynder allerede kl. 14.00 med pakke leg, julegaver og så spisning til sidst. Ser frem til at nytåret er overstået og komme tilbage til en mere normaliseret hverdag, i stedet for denne stres og jag. Arbejder på højtryk på at d 1/2 bliver den sidste vagt i denne bil. De er begyndt at rigge den nye bil til så den er klar til den 2/1. Glæder mig som et lille barn til jul ;-)

Må hellere komme i tøjet inden båden kommer ind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Orker det ikke mere er publiceret 22/12-2007 13:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.