Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Tilbage på arbejde efter sygdom. Røg i vuggestuen hele dagen, dér har de også sygdom.
Det var nu også meget hyggeligt - de er jo meget kære de små. Men jeg foretrækker børnehavebørnene, dem kan man sætte til lidt mere. Men for afvekslingens skyld har jeg ikke noget imod at komme i vuggestuen af og til.

Har taget mig en beslutning:
Det er skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er et rodehoved... Ooog en smule doven.
Det skal nu være slut. Sådan rigtig SLUT!
Jeg regner ikke med at 25 års dårlige oprydningsvaner kan ændres fra den ene dag til den anden. Jeg har gjort forbedringer undervejs, store forbedringer, men de uvaner der stadig holder ved, er jo i en eller anden forstand 25 år gammel (eller der omkring).
Men nu er der ikke noget med at lade ting ligge efter jeg har brugt dem... Eller med at blive siddende lidt længere tid foran computeren/med en bog o.lign. når der er noget der skal ordnes. At jeg feks. sidder her nu skyldes derfor, at jeg har besluttet, at det skal jeg, og ikke at jeg bare satte mig her.. og blev hængende... og blev hængende lidt længere...
Ligesom jeg har lov til at beslutte at tage en dovne-dag, hvor jeg ikke fortsætter med mit oprydningsflip (men bestemt stadig holder min nye vane med at rydde ting op øjeblikkeligt efter jeg har brugt dem).
Jeg gider ikke længere bo i en blanding af ting der skal repareres, ting der kunne være sjove at bruge til noget kreativt (hvis jeg altså fik tid eller bare fik gjort albuerum (rent fysisk) til det), ting der har en 'mærkelig' affektionsværdi for mig, men som aldrig bliver brugt/set på/ eller støvet af...
Har altid mange idéer og tanker om projekter jeg gerne vil gå i gang med, ting jeg vil lære, men når aldrig rigtigt dertil, hvor jeg kan sætte mig ned og begynde, fordi jeg altid gerne vil have orden på lejligheden først. Nogen gange vælger jeg at være ligeglad, og det er på sin vis fint nok, men den tid jeg stjæler mig til, bliver bare 'opkrævet' igen en anden gang,når opvasken (og alt det andet) er dobbelt så stor, og så er det bare ikke alligevel muligt at gennemføre et projekt.
SÅ... ikke flere spændende projekter, før jeg er kommet en i god fast vane med at holde huset her pænt, og rydder op efter mig selv, samt blevet bedre til at hanke op i børnene og få dem til at rydde op efter sig selv, og hjælpe mere til med det daglige.
Det bliver rigtig lækkert!
Og jeg har valgt at skrive det herinde (og skrive om mine fremskridt), for at holde mig selv oppe på det. Det er så nemt at trække i land, og 'glemme alt om det, når der ikke er nogen der kender til noget...

Men ikke mere snak nu...
Tilbage til arbejdet :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny plan! er publiceret 22/01-2008 19:50 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.