16 år siden

Pølser på snor

Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
8 dage siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 20 dage siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
et tøjdyr med piv-piv lyd, samt en aktiveringsboldt til godbidder - er det sidste nye ” se efter hvor du går ” køb. Piv piv dyret er nu det største hit hos hunden og ikke mindst os, da vi ikke er i tvivl om hvor hun befinder sig, samt er rimelig sikker på at hun ikke har fundet andet ” mundgodt ” så længe. Hun er nu en lille charmetrold, selv om ikke helt har forstået mit søvn behov/døgnrytme endnu. En morgen mente hun at jeg skulle jages ud af sengen i form af ” tagfat ” leg. Jeg var bestemt ikke i lege humør, og fik markeret min utilfredshed temmelig højlydt – hvilket jeg godt ved er forkert. Hunden opfattede det ikke negativt, men der gik mere end 10 min. før Claus, som var hjemme, begyndte at tale til mig. Plejer ikke at råbe eller hæve stemmen og senere erkendte han da også, at han var bange for at jeg ville bide hovedet af ham. Stakkels min lille mand – som har en god portion respekt for mor her ;-)
Lørdag fik André og Bella en ubehagelig oplevelse af en gåtur. De mødte en anden hund og Bella blev bange og forskrækket over denne kæmpe. Hunde remmen fik sig på en eller anden måde revet sig løs af halsbåndet, og Bella løb højlydt pibende hjem. Claus kunne fra kontoret høre både Bellas klagesang og Andrés fortvivlende råb. Heldigvis var der for engang skyld ikke meget trafik de 100 meter der er imellem skoven og os. Oplevelsen tog hårdt på den unge mand, som var meget ked af det og havde svært ved at sove den efterfølgende nat. Søndag gik vi en længere tur i skoven. Håbede at kunne vende den negative oplevelse til en positiv. Jeg faldt på røven to gange pga. skovens smadrede jordbund, så der blev grinet meget. Efterfølgende havde vi Bella med da jeg kørte ham retur til Ribe.

Det var meningen at jeg ville have André med over og besøge min far i weekenden, men fik fredag en køreordre fra det sted hvor påhænget bor. På køreordren stod også til adr. og derfor viste jeg at det var hende som skulle køres ud til min far. Kaldte op og fik turen genbooket til en anden vogn, da jeg nægter at køre med hende. Troede ellers at personalet havde fået blokeret hendes besøg da de har sagt, at hvis hun drikker yderligere imens hun bor på stedet, så må hun flytte ind på forsorgshjemmet. Påhænget mener ikke at hun høre hjemme der og at forsorgshjemmets beboere kun er alkoholiseret stofmisbrugere. Hmm… synes nu ikke at hun som alkoholiseret pillemisbrugere har ret til at hæve sig over andre. Min far har tilmed på et tidspunkt forsvaret hendes ” fordømmelse ” med, at alkohol kan købes på lovlig vis, modsat div. stoffer. Ved selvfølgelig ikke om hun har holdt sig på måtten ude ved min far, men tvivler stærkt på det. Er en fandens til dårlig skuespiller og vil ikke kunne skjule min foragt for hans valg, så derfor har jeg ikke kontaktet ham.

Der er kun ni dage til min søster har termin. Jeg ville ellers gerne have kørt min far derop når hun havde født, men jeg er ikke velkommen i miles omkreds. Fatter stadig ikke hendes tåbelige stædighed, og kan se min mors og mosters forhold gå igen. Min mor havde også kappet forbindelsen til hendes søster pga. en udtagelse, som åbenbart var kommet hendes ære for nær.

Vil undlade at gå tur med Bella i aften og nøjes med en havevandring. Håber at det kan afhjælpe hendes energiniveau når jeg skal i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pølser på snor er publiceret 29/01-2008 00:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.