Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Er i virkeligheden temmelig træt. Det har jeg været de sidste par dage. I går var jeg ved at falde i søvn over afkrydsningssedlen på arbejde. (Heldigvis kun et kvarter før jeg fik fri).
Men jeg skal da lige lave en tegning af en krokodille om lidt :) Vi får nye børn i børnehaven på fredag, og den eneste stue nu, der mangler en lamineret Velkommen-plakat er krokodille stuen. Så det må jeg lige samle mig sammen og gøre. Egentlig skal jeg jo slet ikke gøre sådan noget i min fritid, men der er bare ikke tid til den slags i arbejdstiden. Eller jo, den ene af de to andre fik jeg lavet i arbejdstiden, men der havde vi også udsædvanligt få børn. Sådan en dag har der ikke været siden november... Og nu skal vi altså bruge dem! Men jeg synes også det er hyggeligt nok.

Og børnene er blevet hentet af Daniel nu. Det er altid lidt tomt når de ikke er her, og Bo er hjemme hos sig selv, så jeg er helt Palle... Men så kan jeg også slappe af og tage tingene i ro og mig. Det er jo fint nok.

Skal til fødselsdagsbrunch på lørdag, hos min kære indianer-veninde Julie. Og så har jeg endnu engang forsøgt at invitere mine forældre på middag lørdag aften, nu hvor deres hjem ligner... noget der er løgn, og deres køkken bogstavelig talt er et hul i jorden. Typisk at den slags falder sammen med, at de lige var gået igan med at rive vægge ned ovenpå, for at få en stor rummelig vinkelstue... Alt (og jeg mener ALT!) ligger i kasser stablet på hinanden... Så de trænger til at blive inviteret lidt ud...
Og Lucas skal til fastelavns-fødselsdag på søndag... Og det var så den weekend.
Men næste uge igen er det vinterferie, jeg får onsdag og fredag fri (fredag er Lucas fødselsdag), og næsten halvdelen af børnene i min børnehave holder ferie, så det bliver stille og roligt :)
Men nu vil jeg få tegnet den krokodille, og finde mit feriekort frem...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare træt (GAAAAB!) er publiceret 30/01-2008 20:25 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.