Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Nå... Så blev det også weekend. Dejligt. Men en optaget weekend. Det er dejligt at lave ting i sine weekender, men når weekenden er slut føler jeg mig nu engang mest oplagt til en ny uge, hvis jeg ikke har lavet så meget i weekenden.
Skal til brunch hos en af mine kæreste og mest trofaste veninder imorgen, hun bliver 24 år :)
Og fandt en god gave til hende igår formiddags før arbejde. Synes i hvert fald selv den var god :)
Efter arbejde var det jo løbedag med min kære lillesøster. Vi plejer at være verdenseksperter i at finde på undskyldninger og tusinde andre fornuftige ting at lave. Igår var jo en oplagt dag, med al sin regn og blæst, og jeg lagde ud med at sige (bare for lige at snyde hende):
"Det er godt nok ikke fordi man lige har lyst til at løbe i det her vejr, og jeg har både glemt løbesko og løbetøj" (Jeg kom jo lige fra arbejde, og det var ikke lige løb jeg havde i tankerne da jeg kørte hjemmefra 5 minutter senere end jeg burde).
Hun grinte skævt og gav mig ret, men før hun nåede at sige mere, foreslog jeg, at vi i stedet trænede en masse indendørs. Det var vi tilgengæld gode til! Kan stadig mærke det i benene (fik nok ikke strukket godt nok ud).
For at veje lidt op på al den motion, tilbød Christina mig en fastelavnsbolle bagefter, frisk fra fryseren. Den glemte vi heldigvis alt om, da jeg pludselig besluttede jeg havde lyst til at tage forbi Bo og spise aftensmad, i stedet for at tage alene hjem og spise en rugbrødsmad, og prøve at kigge mine gamle betalinger igennem. (Har fået en opkrævning fra kommunen på 57 kr for SFO januar 2007. 2007! det er altså et år siden. Er der ikke en forældningsdato på sådan noget? Mener jeg betalte den, men kan ikke lige finde kviteringen)
Bos søster kom og spiste med, så der var en spisetid, der skulle overholdes. Og jeg skulle lige nå hjem og finde på en udklædning til imorgen (altså i dag), hvor vi skulle holde fastelavn i børnehaven.
Havde en ganske hyggelig aften med Bo og hans søster. Hun er også inde i pædagogverdenen, og har flere erfaringer fra børnehaver. Dejligt at tale med ligesindede :)

Kom næsten et kvarter for sent imorges, fordi min udklædning tog længere tid end beregnet, og fordi køreturen tilbage til børnehaven tog længere end den plejer (i hvert fald end jeg husker den - det er lang tid siden jeg er kørt på arbejde fra Bo sidst). Hader at komme for sent, men det sker desværre alt for ofte. (dog for det meste med max 5 minutter).

Havde en ok fastelavnsfest. Ikke fantastisk, men bestemt på succes-siden :)

Og så fik jeg børnene hjem. Og vi har haft en meget hyggelig standard fredag aften: god aftensmadsstemning, Disney-sjov hvor mor gerne falder i søvn, og vågner igen midt i den sidste kortfilm, for fluks børstet Helenes tænder, da hendes øjne nu er begyndt at hænge, mor vågner helt op, som Helene falder i søvn, og ser X-factor sammen med Lucas, der spiser resten af sit slik imens. Går derefter ned, mens Lucas bruger 5-10 minutter på at finde på noget at fordrive tiden i sengen med inden han falder i søvn, hvorefter han kommer ned med et påtaget bedrøvet ansigstudtryk og spørger om han må se en film, hans ansigt forandres til et undertrykt smil imens, fordi han godt ved han ikke er så ynkelig som han prøver at overbevise mig om at han er. Så nu sidder jeg her, Lucas er faldet i søvn med Yu-gi-oh! kørende og Bo sidder ved siden af på Travian. Om lidt skal vi have Lucas (den store dreng) transporteret op i seng, og finde på noget voksen-fredagshygge. (dejligt at jeg har power-nappet lidt til Disney-sjov).
Nemlig :)

God weekend til jer alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredagsstemning er publiceret 01/02-2008 22:40 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.