Ekstrafødselsdag, mere sygdom og grimme ord

200
Jette Peters...
5 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 1 måned siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg har altså nogle skønne børn... Ikke at jeg er i tvivl, men nogle gange bliver jeg bare ekstra bekræftet i det. Som f.eks. igår, da jeg vågnede halvt op af, at de vækkede Bo, for at få ham ned og hjælpe med noget jeg ikke hørte (det hele foregik meget hviskende og listende).
Ti minutter senere kommer de op ad trappen og synger fødselsdagssang for mig, og Lucas danser en balletlignende dans imens.
"Mor der er morgenmad og gaver dernede," siger de, "Vi tænkte at du havde brug for en ekstra fødselsdag, så du kan blive lidt gladere nu hvor du er syg."
Det er da sødt.
Morgenbordet bestod af en pakke rosinboller, en pakke ostehaps, en pakke chokolade og en brødrister, og der var dækket med en underkop og et glas til os hver.
Der var tre gaver: 1)En pakke fuld af Lucas' actionfigurer, som råbte "HURRA" med Lucas og Helenes stemmer, da jeg åbnede (Jeg måtte ikke få figurerne, det var HURRA'et, der var gaven). 2)Et tomt ostehapshylster. 3)En perleplade.
Da jeg havde pakket ud, og sagt tak strøg Helene ovenpå, og kom ned med en notesbog der lå i min skuffe. Hun rækker den til mig:
"Mor, jeg har lige funde en ekstragave. Bare sådan en lille ting, hvis du kan bruge den."
Jeg siger pænt tak, og Helene spørger eftertænksomt:
"Men mor, var det egentlig din?"
De er da skønne!!

Det meste af resten af dagen for mig gik til på sofaen med Matador :) Elsker den serie!! Børnene kan også lide at se med, selvom det naturligvis slet ikke er det hele de forstår.
Og så kom Christina lige forbi igår, hun havde et par ting med til os, og en roulade... Som jeg var dum nok til at tage et stykke af til min kop the. Puha, ikke godt at få ned i en syg mave :( Men det var hyggeligt hun kom, og vi fik spillet lidt kort med børnene.

Helene begyndte at kaste op i nat, så jeg har maks sovet en halv time i sammenhæng hele natten, og har hele tiden skullet op og ned med vand, håndklæder og spande... Jeg er temmelig bombet :/
Så vi er hjemme i dag, selvom jeg egentlig troede jeg var rask nok. Men det er nok ganske godt, for nu er diarréen vendt tilbage til mig og jeg føler mig svimmel om det er sygdom eller mangel på søvn der gør det skal jeg ikke sige - nok en blanding... Vi hygger rigtigt ;)

Helene virker frisk nok nu, men hun er træt, og har ingen appetit, den stakkels pige (selvom det ikke forhindrer hende i at drille Lucas til grænsen). Lucas er også hjemme idag. Kunne simpelthen ikke overskue at stå op kl halv syv og smøre madpakke og få ham i tøjet. Så lige i dette øjeblik sidder de to og vrider deres hjerne for at finde på grimme ord, som Lucas så skriver ned på et papir. Dejlige nye verden, der åbenbarer sig for en drengs øjne, når han lærer at skrive:
LORTSKID
PROT
PØLSE
SKID
SURETIRE (tror nok det skulle være Sure Tæer)
HÆSTEPARE
NOMSE
TIS
RØV
BLE
TISEMAND
TISEKONE
RODNE RØV
SUR SOK

De hygger sig da... Og har nu tegnet en tegning til hvert ord, med en pil hen til :S

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ekstrafødselsdag, mere sygdom og grimme ord er publiceret 10/03-2008 11:28 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.