Ekstrafødselsdag, mere sygdom og grimme ord

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg har altså nogle skønne børn... Ikke at jeg er i tvivl, men nogle gange bliver jeg bare ekstra bekræftet i det. Som f.eks. igår, da jeg vågnede halvt op af, at de vækkede Bo, for at få ham ned og hjælpe med noget jeg ikke hørte (det hele foregik meget hviskende og listende).
Ti minutter senere kommer de op ad trappen og synger fødselsdagssang for mig, og Lucas danser en balletlignende dans imens.
"Mor der er morgenmad og gaver dernede," siger de, "Vi tænkte at du havde brug for en ekstra fødselsdag, så du kan blive lidt gladere nu hvor du er syg."
Det er da sødt.
Morgenbordet bestod af en pakke rosinboller, en pakke ostehaps, en pakke chokolade og en brødrister, og der var dækket med en underkop og et glas til os hver.
Der var tre gaver: 1)En pakke fuld af Lucas' actionfigurer, som råbte "HURRA" med Lucas og Helenes stemmer, da jeg åbnede (Jeg måtte ikke få figurerne, det var HURRA'et, der var gaven). 2)Et tomt ostehapshylster. 3)En perleplade.
Da jeg havde pakket ud, og sagt tak strøg Helene ovenpå, og kom ned med en notesbog der lå i min skuffe. Hun rækker den til mig:
"Mor, jeg har lige funde en ekstragave. Bare sådan en lille ting, hvis du kan bruge den."
Jeg siger pænt tak, og Helene spørger eftertænksomt:
"Men mor, var det egentlig din?"
De er da skønne!!

Det meste af resten af dagen for mig gik til på sofaen med Matador :) Elsker den serie!! Børnene kan også lide at se med, selvom det naturligvis slet ikke er det hele de forstår.
Og så kom Christina lige forbi igår, hun havde et par ting med til os, og en roulade... Som jeg var dum nok til at tage et stykke af til min kop the. Puha, ikke godt at få ned i en syg mave :( Men det var hyggeligt hun kom, og vi fik spillet lidt kort med børnene.

Helene begyndte at kaste op i nat, så jeg har maks sovet en halv time i sammenhæng hele natten, og har hele tiden skullet op og ned med vand, håndklæder og spande... Jeg er temmelig bombet :/
Så vi er hjemme i dag, selvom jeg egentlig troede jeg var rask nok. Men det er nok ganske godt, for nu er diarréen vendt tilbage til mig og jeg føler mig svimmel om det er sygdom eller mangel på søvn der gør det skal jeg ikke sige - nok en blanding... Vi hygger rigtigt ;)

Helene virker frisk nok nu, men hun er træt, og har ingen appetit, den stakkels pige (selvom det ikke forhindrer hende i at drille Lucas til grænsen). Lucas er også hjemme idag. Kunne simpelthen ikke overskue at stå op kl halv syv og smøre madpakke og få ham i tøjet. Så lige i dette øjeblik sidder de to og vrider deres hjerne for at finde på grimme ord, som Lucas så skriver ned på et papir. Dejlige nye verden, der åbenbarer sig for en drengs øjne, når han lærer at skrive:
LORTSKID
PROT
PØLSE
SKID
SURETIRE (tror nok det skulle være Sure Tæer)
HÆSTEPARE
NOMSE
TIS
RØV
BLE
TISEMAND
TISEKONE
RODNE RØV
SUR SOK

De hygger sig da... Og har nu tegnet en tegning til hvert ord, med en pil hen til :S

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ekstrafødselsdag, mere sygdom og grimme ord er publiceret 10/03-2008 11:28 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.