To reduceret til én, og jeg er frisk igen..

Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
5 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
13 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
Synes faktisk jeg har været lidt god i dag... Lidt god, og lidt dårlig...
Det "dårlige" kan unskyldes med at jeg stadig var en smule sløj og energiforladt i dag. Det "gode" kom simpelthen udfra et behov om at have det godt... Altså om at jeg da har fortjent bedre end at have alt det smårod omkring mig... OG - gemt væk i store hjørner i bryggers og under trappe, og ikke mindst i soveværelset: det store rod...
I bryggerset havde jeg to flyttekasser med ting, jeg i sin tid havde tænkt mig at sælge på loppemarked, når andre i familien alligevel skulle stille op. Den er nu reduceret til én kasse. Ved det er et lille skridt, men folk som mig har en (måske sygelig?) idé om at ting altså har følelser.
Det var et stort skridt for mig, at vælge at skille mig af med ting jeg ikke skulle bruge, ved at sælge dem videre til folk jeg ikke kendte på loppemarked. Det har jeg det helt fint med nu, da jeg jo godt kan se, at folk der køber det tydeligvis ønsker det mere end mig, der bare har det stående gemt væk et sted, hvor der er stor sandsynlighed for at det går i stykker.
Næste skridt var, at jeg lærte at stille de ting, jeg havde haft med frem og tilbage på markeder for mange gange, ud i teltet på genbrugsstationen. Dér kunne andre finde dem og tage med hjem. Jeg sørgede for at finde en pæn plads til dem derude, og for at stille dem sammen.
MEN NU HAR DE LUKKET TELTET!!!!
Så det ser ud til mit næste skridt, som jeg så begyndte på i dag, skal være at smide ting jeg ikke bruger ud. (Hvis ikke jeg indenfor en måned har fundet nogen der vil tage sig godt af dem).
Jeg tog gladeligt hele den sidste flyttekasse og stillede ud i teltet også, hvis bare det var der... Men nu kunne jeg kun skille mig af med den ene kasse. Jeg bliver bedre og bedre... Ingen behøver at sige, at jeg begyndte på dette for 5 år siden - men jeg er blevet usandsynligt meget bedre siden da. (Så dengang skulle I ikke have ønsket jer, at blive inviteret til the hos mig ;) )
Men jeg har som sagt også været dårlig i dag, og gjorde ikke meget andet end det... Selvom jeg havde muligheden: Lucas var afsted i dag, Helene og jeg var stadig hjemme.
Helene fordi hun næsten intet spiste igår, og heller ikke lige kunne slå sig på morgenmad her i morges.
Jeg fordi jeg som sagt fik diarré igen igår, og derfor ikke havde meldt mig rask. Jeg var ikke syg i dag, men absolut heller ikke oppe i gear, man er da afkræftet efter sådan nogle dage...

Men imorgen er vi afsted igen. Og Lucas skal hjem og lege hos et tvillingepar fordelt i hans klasse og parallelklassen. Og om aftenen skal de så hjem til Daniel... Og når de kommer hjem igen er det påskeferie :D
Det bliver så lækkert!!

Nok for i aften...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To reduceret til én, og jeg er frisk igen.. er publiceret 11/03-2008 22:12 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.