Manden bag naren

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - Jeg vil starte med at skrive, at min forfatter stol er knækket, benet flækkede her til morges..så jeg skal have købt mig en ny. Så kom min mor ind til morges, - jeg var hjemme ved dem her til morges, hun fortalte mig, at hun havde givet min bror 10.000 kr..til hjælp til hans nye bil, og at hun ville give mig det samme..jeg blev lidt irreteret, - hun sagde at det var for at være fair...det var ikke derfor jeg blev irreteret..

Her til aften efter arbejde tog jeg så hjem til dem igen, - jeg sagde til min mor, at jeg synes de skulle tage ud at rejse her til somme, at jeg ikke bliver missundelig på at de hjælper min bror, - jeg kan klare mig selv, det ved hun jo også godt..så jeg synes de skulle bruge de penge på en rejse istedet, imens de har helbredet til det. Det blev min mor vist rørt over..(sætter lige jokerman over) Hun fortalte at min bror ikke kunne finde ud af at sige tak...hun var rørt, men sagde at når hun var ude at rejse, så længtes hun efter at komme hjem..men at hun nok var blevet som hendes egen mor, der hellere gav andre penge..end gjorde noget godt for sig selv. -

Den anden dag, sagde hun til mig, at jeg var en kærlig sjæl og at jeg burde finde en sød pige at give alt den kærlighed til..at hun godt stadig kunne kramme mig, og jeg gav tilbage..hvor min bror bare står som en kold fisk,..Jeg har det nu godt med min bror :) han er god nok, han er også villig til at hjælpe andre. Nå, men til det med pigen, sagde jeg til min mor, at søde piger jo ikke hænger på trærerne...jeg ved det ikke, måske er der en derude et eller andet sted, som har set mig, men ikke har lært mig at kende..eller som har læst mig et sted, men som i den uendelige historie, ikke tager siden op, for det er jo nok ikke hende jeg søger..tror hun..Jeg er jo nok en akav elefandt i en glas butik..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Manden bag naren er publiceret 17/04-2008 18:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.