16 år siden

Min Kære Ven

En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Aah. Endnu en lang dejlig fri dag går på hæld,og nu sætter jeg mig ned, skænker vand i mit glas, tager en slurk og tænker på dig du min kære ven. Jer alle sammen. Dem jeg kender, og dem jeg ikke gør.

Min kære ven. Jeg er ikke en moden mand. Gør dig endelig ikke nogen falske forhåbninger på det punkt. Jeg har endnu ikke helt fundet fodfæstet her i verden, og det eneste jeg kan tilbyde dig lige nu, er blot en drøm, og et hvisket løfte om en fremtidig stabil mand.

Min kære ven. Mit navn er ikke Jesus, og jeg vender ikke så let kinden til som han. Jeg siger det måske ikke direkte til dig, men træder du mig over tærerne vil mit raseri syde og boble i mig, indtil det en dag eksploderer i ansigtet på dig. Jeg kan dog godt tales til at tilgive dig, hvis du kryber nok for mig, og bøjer dig i støvet for min vrede. Hvis jeg må nyde det at jeg er over dig, tilgiver jeg dig.

Min kære ven. Jeg går min vej her i livet, og vil du slå følge, og generelt ikke generer mig, er du velkommen. Kan ske vi kan lære hinanden en ting eller to på vejen. Men ak, ikke alle veje løber paralelt her i livet, og skulle tiden komme hvor vi uvægerligt må sige far vel til hinanden, da vil jeg smile fordi det var, ikke græde fordi det stoppede.

Min kære ven. Vælger du min side, fordi du godt kan lide mig, skal jeg, hvis jeg godt kan lide dig, også vælge din. Generelt set vil jeg lade dig skinne i lige så høj en grad du vil. Og jeg vil glad og gerne sole mig i dit lys, og lære fra dig. men kun hvis du er villig til at gøre mig samme begunstigelse.

Min kære ven. Jeg er fri. Det er du også. Jeg vil altid lade dig være fri til at gøre det du ønsker, og det du vil, lige så vel som jeg ønsker at gøre alt jeg vil. Bare vid at jeg dømmer dig på dine ord og handlinger, såvel som jeg forventer du bedømmer mig.

Min kære ven. Skulle vi en dag komme til en sådan uenighed at vi ikke længere kan være i samme rum, så kend dit territorium, men endnu vigtigere; kend mit. Jeg skal ikke invadere dit rum, ligesåvel som jeg ikke forventer du invaderer mit.

Min kære ven. Deler vi ej samme humor kan vi aldrig blive nære venner. Kan jeg ikke grine med dig, kan jeg ikke være med dig.

Min kære ven. Du investerer tid og energi i mig, såvel som jeg investerer tid og energi i dig. Skulle du en dag blive for dyr for mig, vil jeg gøre hvad jeg kan for at give dig lysten til at investere i mig igen. Men vil du ikke høre på mine bønner om investering, vil jeg tage hentydningen til mig og forlade dig.

Min kære ven. Hvis du beder mig om noget, og mine læber siger ja, men du mærker mit nej, så gå efter følelsen og lad mig sige nej. For på et tidspunkt vil jeg bede dig om noget, hvor jeg kan mærke du mener nej, men siger ja, og så vil jeg grave din udgang for dig.

Min kære ven. Hvis du kan følge med mig, eller jeg kan følge med dig, så er jeg sikker på vores veje aldrig vil skilles. Jeg vil lære af dig, grine med, støtte dig, undervise dig, hjælpe dig, lytte til dig, drille dig, græde med dig og være der for dig.

Så længe vi er enige i hvordan spillet spilles.

Jakob S. Arndal

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min Kære Ven er publiceret 13/06-2008 01:53 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.