En stille bøn
Bastian
8 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
1 år, 10 måneder siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
En slange i huset
Anastasia
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
Godt så er det blevet lørdag formiddag, klokken er 9.30 og jeg har sendt alle ungerne og manden i Netto for at handle det jeg ikke nåede at handle i går. I mellem tiden skulle jeg vaske tøj og gøre lidt rent her hjemme, fint nok. Har vasketid i vaskerriet kl 11.00 men troede jeg kunne komme i nu, men nej som sædvanlig er der lige en der er gået i gang og så bruger hun sikkert af min vaskttid som hun plejer.
Så jeg får ikke vasket inden de kommer hjem igen, de er godt nok på gå ben/ cykel og skateboard. Og det kommer da til at tage et stykke tid, men jeg kan da i hvert fald nå at gøre noget rent. Med mindre jeg sidder her i 1 time og skriver (-: Man ved jo aldrig, det kunne jeg jo sagtens finde på.
Min "dejlige" mand, får ikke ferie aligevel sidst i august/først i september, de har glemt det og spurgte om vi kun udsætte ferien. Så vil han få løn som overarbejde hele ugen, og det kunne han jo ikke sige nej til. Så vores ferie til Alanya bliver ikke til noget, hold da kæft hvor er jeg skuffet. Men som han siger vi tager da bare af sted næste år og jeg kan jo tage med ham ud og køre i den uge, så var vi jo sammen aligevel.
FEDT!!!!!!!!!!!!!! NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uha uha, det er skuffelsernes tid, nå men vi har da ikke skændtes endnu, jeg prøver virklig at beherske mig, er stjerne tosset, men vil ikke skændes. Det er synd for ungerne at vi altid er uenige, så nu bider jeg i det sure æble og holder det inde i mig.
Han ved godt jeg er mega ked af det og sur, men det synes jeg altså også jeg har min fulde ret til at være.
Nok om det, vil hygge om ungerne i weekenden, så nu vil jeg gå i gang med at gøre rent så jeg er nået et godt stykke vej inden de kommer hjem igen.
Hej hej til dig kære dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det weekend................ er publiceret 09/08-2008 09:44 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.