Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
I går var der fest på skolen. Stor fest, for alle, men mest for alle de nye. Først fællesspisning, så happy hour ved festens begyndelse, efterfulgt af livemusik, dj og livemusik igen. Super idé, desværre ødelagde betjeningen i baren - eller mangel på samme, aftenens humør, da jeg nåede at stå i kø i tre kvarter for at få fat i en snoldet cider..

Det hele er lidt abstrakt, dog har jeg behov for at fortælle og introducere Nus. (Nuus).

Hvorfor Nus og jeg har lært hinanden at kende, er underordnet. Tilbage til fortællingen, dagbogen.

Jeg vågnede den fredag, med en ret så klam drøm. Mine forældres skilsmisse, og hele familiens omtanke. Jeg er stærk, men lige præcis i den situation ville jeg stå magtesløs, fordi det ligger mig så fjernt, at den mulighed foreligger. Jeg havde en mild feber, og en nærmest hættelignende tunghed i kroppen da jeg vågnede. Skrev til min søster da jeg vågnede. Nogle gange er det nok at vide, at andre ved hvad jeg har oplevet, der behøver ikke altid foreligge respons.

Skolen var mærkelig - næsten spild af tid, og så alligevel ikke helt. Tog hjem og fik sovet lidt. Skulle bare have haft en halv time - men det endte med halvanden - og jeg sov godt.. Søvn kan virkelig være det der gør en dag god igen, hvis den er startet lidt forkert.

Afsted til fest - først fællesspisning og dernæst fest. Mødte vejleder som jeg godt gad lære bedre at kende. For at have en makker at slæbe med til de ting som tøserne ikke liiige er til.. Selvfølgelig gik det ikke som planlagt, dog fik jeg kreeret en slipseknude, eftersom manden selv var håbløs til det.. HELT håbløs.. Vi hyggede os, skålede, drak, lo og havde det super. Gik op for at hente mere til os - da jeg kom tilbage, blev vi enige om at vi måtte rundt at hilse på nogle af alle de andre, so we did.. Han forsvandt - og via de andre tøsers sladren, overhørte jeg at han var gået med en af de andre tøser udenfor.. Så ham igen lidt senere - slipseknuden var underligt nok gået i stykker - så jeg bandt den igen, uden at stille spørgsmål.. Ville drikke irritationen væk, så begav mig op til baren, hvor jeg endte med at vente i tre kvarter på at blive ekspederet. Ergo var jeg ædru, da jeg endelig fik min cider.

Nus skrev til mig, om det var en god fest? Bekendte kulør, og fortalte om min mærkelig drøm, min mærkelig dag, og mit behov for en nat i krammets tegn. Han mente jeg trængte til at komme forbi hos ham og blive til næste morgen. Jeg overvejede lidt. Og gjorde det. I festtøj og med cykelhjem mast ned over det ellers smukt satte festhår - gennem København i regnvejr.

Fandt ham - og fik et kram så fuld af energi, at mit hjerte nær var slået et slag over. Hans omsorg og oprigtige interesse var overvældende - selvfølgelig fortæller man ikke alle detaljer til en person man kender knap så godt - men på den lille tur tilbage til ham, nåede vi alligevel at vende både aftenens fest, verdenssituationen, crush, hans "crush" og en masse andre ting. Vi snakkede i flere timer, lyset nåede at skifte på himmelen, før vi faldt i søvn..

Jeg lå der bare, og blev nusset.. Og krammet.. Og holdt udenom.. Og.. Mmm.. Det var virkelig dejligt.. Kys og nærhed, som jeg ikke mindes at have prøvet med andre end Crush, og her med Nus, dog i et anderledes format denne gang, fordi Nus og jeg ikke har kendt hinanden i en mindre evighed..

Vi skal ses igen på onsdag, til mad. Som vi skal lave sammen. MMmmm...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvilken nat. er publiceret 07/09-2008 00:31 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.