15 år siden

Restløs som ind i helvede

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Jeg ved ikke, hvad der er med mig. Jeg er virkelig virkelig restløs. Kl. 6.30 vågnede jeg og kunne slet ikke sove. Det var helt mørkt.

Jeg vil flytte....Siger jeg lige igen. Er ked af, at jeg tvivlede på den andel, for nu er den solgt til en anden, og det var faktisk et ret unikt tilbud. Jeg har på en uge sagt nej til to ret gode tilbud, måske primært fordi jeg følte mig presset til at tage beslutningen hurtigt - og det er mange penge, og i virkeligheden en forholdvis ny beslutning af købe noget. Jeg har i årevis talt om at flytte i et større bofællesskab, men det med at købe noget helt selv er vist først kommet sådan rigtigt inden for den sidste måned. Mmm. Der kommer vel andre lejligheder. Det er i bund og grund det med omskifteligheden og mit vægelsind, der er stopklodsen. Og jeg står ikke sådan, at jeg ikke har noget at miste. Kun dem, der virkelig kender mig forstår min flyttetrang. Alle andre mener, jeg bare skal lukke hinter og være glad, fordi jeg bor så enestående. Og det gør jeg da ret beset også.

Men sådan en aften som igår, hvor man nærmest ikke kan komme hjem, for kulturnat og masende mennesker, og en mandlig udgave at pocahontas står ti meter fra mit vindue og fløjter temaet fra 'Last Moheekan' på panfløjte - sådan en aften hader jeg at være her.

Jeg vil surfe lejligheder nu, tror jeg.

Og kære verden. Lad det gå fint i aften. Jeg skrev i øvrigt til J på en sms om, hvordan jeg var bange for festen, at jeg havde haft det forfærdeligt til brylluppet, og at jeg havde siddet og grædt bag stalden. At han fylder så meget, at man kan høre ham hen over flere bygninger. Og han svarede sødt, at hvis jeg ville have det, ville han gerne gå kl. 24, at han også var bange for den måde, vi kan hidse hinanden op på, men at han også glædede sig til at se mig. Han er jo i bund og grund en sød fyr. Ellers ville jeg vil heller ikke holde sådan af ham. Jeg ville så gerne tilgive ham...det ville gøre alting meget lettere og mig 1000 gange større. Han er ovenpå. Det har ikke gjort ondt på samme måde for ham. Jeg ved ikke om jeg kan. Jeg vil gerne. Jeg vil så gerne give helt slip.

PS:
Veninde fortalte igår, at hun også har taget tre uger fri i januar. Så har vi rent faktisk mulighed for at rejse sammen! Det er virkelig noget. Men sandheden er jo ligepludselig den, at jeg hellere vil vælte en væg, og så bare tage en uge på flydeferie end være opdagelsesrejsende i en måned. Det ligner mig ikke... men sådan er det. Lad os nu se. Man skulle være et skarn om man ikke var klar på at se Himalaya eller noget andet storladent. Et skarn!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Restløs som ind i helvede er publiceret 11/10-2008 07:45 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.