Hovedkuls forelsket... I Crush..

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Det viste sig at være et bedre navn end først antaget, til den omtalte fyr..

Skrev lidt med ham, Crush, midt i sidste uge - han fortalte at han lige havde droppet en useriøs kæreste.. Senere på aftenen fortalte han om første gang han skulle møde hele svigermekanikken - han havde tømmermænd, og nogle slemme af slagsen.. De kom klokken 10 - han gik på toilet for at knække sig klokken 11 - sov til klokken 15 - og klokken 15:30 kørte de hjem.. Jeg var flad af grin..

Vi så Saw V. Rimelig okay film faktisk, splatteriet taget i betragtning. Vi holdt hånd i smug, det var så fedt.. Total tilbage i 7. klasse.. Roomien måtte tilsyneladende ikke opdage noget, for han slap da filmen var slut.. Vi tog tilbage til ham - og jeg gik med op.. De snakkede nørd-snak, jeg kunne ikke heeelt følge med, og så lidt alligevel.. Lå og slappede af, og nød snakken, uden at deltage.. Lå bare med lukkede øjne på sofaen og slog hjernen fra.. Det var fantastisk med en aften uden eksamenssnak og hvor vi bare snakkede om film og hyggede os..

Jeg blev forelsket.. Lige der i sofaen.. Det gik op for mig, da han nussede mig forsigtigt i smug, at det jeg så gerne vil have, faktisk er opnåeligt.. Måske ikke lige nu, men når jeg engang vender tilbage til Fyn..

Jeg kørte hjem da han gik i seng klokken halv to.. Han havde vist regnet med at jeg blev og sov, men da jeg var afsted i forældrenes bil, gik den ikke. Han gik med ned til døren, og jeg fik en krammer, og et lille kys..

Skrålede med på musikken hele vejen hjem.. Glad og med røde kinder..

Påtænker at give Nus sparket.. Jeg gider ikke hans måde at spille spillet på, hvor det er meningen at jeg tilsyneladende bare skal dukke op når han trænger.. Han svarer ikke - eller overholder vores aftaler, når vi laver dem fordi JEG har lyst.. Med mindre han ændrer sig - kan han rende og hoppe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hovedkuls forelsket... I Crush.. er publiceret 03/11-2008 21:47 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.