13 år siden

Søster lagkage

I will never understand b...
MysteriousGi...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
5 dage siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Så har hun lige skrevet en sur sms kollektivt til hele familien, der startede 'Lortefamilie'.

Hun har været til eksamen idag... og det havde vi allesammen 'glemt'. 'Glemt' skriver jeg, fordi hun vist inden havde 'glemt' at fortælle at det var idag, og fordi det har været en betændt sag for hende, om hun overhovedet fik lov til at gå op, og derfor ikke har luftet det voldsomt.

Hun har været en stjernestuderende, og har afleveret speciale for snart to år siden, men hun manglede lige et fag, som hun har udskudt og udskudt og udskudt..... og det var så idag hun blev færdig. Tillykke! Jo, jeg mener det virkelig.... men det er svært at sige, når man bliver tiltalt med LORT som fortegn, og bliver beskyldt for at være ubetænktsom.... når jeg skulle mene, at man måske også kunne vende 'ubetænksom' indad... Inviter dog til at fejre!, Annoncer, at der sker noget stort!... gør et eller andet for at vi skal vide det!. Jeg kan sgu da ikke lugte, at du har været til eksamen, søster lagkage!


Åh, jeg ved godt at hun føler sig lidt ensom... fordi hun nu ikke har to mænd, der kimer hende ned hele tiden.... undskyld, hvis dette kommer til at lyde en anelse perfidt... men kære kære søster. Du kommer så nemt til at gøre ondt værre ved at skælde verden ud, inden den overhovedet har nået at løfte hovedet og se, at du var der.


Jeg er ikke den rigtige til at sige ting til hende. Så får jeg bare den der med, at jeg sætter hende i en rolle. Jeg stoler på, at hun har søde veninder, der sætter tingene lidt i perspektiv for hende... (det har hun) og måske jeg kan gøre det engang... eller nej, hun må gerne få det rum lige for tiden. Hun gennemlever vist lidt et tomrum... og det er jo heller ikke sjovt. Jeg holder af hende... griner også lunt. Men det gør mig lidt ondt.. mest for hende, at det er sådan hun tackler at være ked af det. At hun sender kollektive harme-sms'er... Faktisk.. Nu griner jeg igen. Hun er sgu for sjov min søster. Det er ikke til at stå for. Hun er så.... gennemsigtig.


Sådan var min storesøster også engang. Jeg plejede at sige om hende, at hun lignede et termometer... man kunne lynhurtigt se, når temperaturen steg. Lillesøster er ikke helt på samme måde, men hendes reaktioner er øjeblikkelige.

Nå, håber hun er kommet sig lidt. Ville gerne ønske tillykke, men orker ikke blive mødt af anklager... anklager anklager anklager.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søster lagkage er publiceret 04/11-2008 23:21 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.