15 år siden

Søster lagkage

Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Så har hun lige skrevet en sur sms kollektivt til hele familien, der startede 'Lortefamilie'.

Hun har været til eksamen idag... og det havde vi allesammen 'glemt'. 'Glemt' skriver jeg, fordi hun vist inden havde 'glemt' at fortælle at det var idag, og fordi det har været en betændt sag for hende, om hun overhovedet fik lov til at gå op, og derfor ikke har luftet det voldsomt.

Hun har været en stjernestuderende, og har afleveret speciale for snart to år siden, men hun manglede lige et fag, som hun har udskudt og udskudt og udskudt..... og det var så idag hun blev færdig. Tillykke! Jo, jeg mener det virkelig.... men det er svært at sige, når man bliver tiltalt med LORT som fortegn, og bliver beskyldt for at være ubetænktsom.... når jeg skulle mene, at man måske også kunne vende 'ubetænksom' indad... Inviter dog til at fejre!, Annoncer, at der sker noget stort!... gør et eller andet for at vi skal vide det!. Jeg kan sgu da ikke lugte, at du har været til eksamen, søster lagkage!


Åh, jeg ved godt at hun føler sig lidt ensom... fordi hun nu ikke har to mænd, der kimer hende ned hele tiden.... undskyld, hvis dette kommer til at lyde en anelse perfidt... men kære kære søster. Du kommer så nemt til at gøre ondt værre ved at skælde verden ud, inden den overhovedet har nået at løfte hovedet og se, at du var der.


Jeg er ikke den rigtige til at sige ting til hende. Så får jeg bare den der med, at jeg sætter hende i en rolle. Jeg stoler på, at hun har søde veninder, der sætter tingene lidt i perspektiv for hende... (det har hun) og måske jeg kan gøre det engang... eller nej, hun må gerne få det rum lige for tiden. Hun gennemlever vist lidt et tomrum... og det er jo heller ikke sjovt. Jeg holder af hende... griner også lunt. Men det gør mig lidt ondt.. mest for hende, at det er sådan hun tackler at være ked af det. At hun sender kollektive harme-sms'er... Faktisk.. Nu griner jeg igen. Hun er sgu for sjov min søster. Det er ikke til at stå for. Hun er så.... gennemsigtig.


Sådan var min storesøster også engang. Jeg plejede at sige om hende, at hun lignede et termometer... man kunne lynhurtigt se, når temperaturen steg. Lillesøster er ikke helt på samme måde, men hendes reaktioner er øjeblikkelige.

Nå, håber hun er kommet sig lidt. Ville gerne ønske tillykke, men orker ikke blive mødt af anklager... anklager anklager anklager.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søster lagkage er publiceret 04/11-2008 23:21 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.