15 år siden

Synkrone søkøer - svøm selv

Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Var kisteglad, havde været ude i lejligheden imorges... inviterede veninde med derud i eftermiddag.

Igår skulle jeg have været sammen med en anden veninde, jeg ikke har set i 100 år, men vi havde fejlkoordineret og så blev det ikke til noget alligevel.

Veninden her i eftermiddaghavde tømmermænd, og tja, historien er den, at alle...den ene veninde, den anden, deres kærester, det tredje par jeg også holder utroligt meget af, men som bare mest var J's venner.... det fjerde par som, jeg kender afsindigt godt, fordi drengen var J's bedste ven, som vi stort set altid havde 'liggende i revnen' (hvilket var ret hyggeligt) de havde alle sammen været til fest ude ved J igår. Jeg spurgte ikke... jeg kunne jo bare høre det. Tømmermænd, og de vidste alt muligt om hinanden, og det gør de kun når J eller jeg har inviteret dem sammen, for internt er de ikke venner.

Hader det - hader det, hader det, hader det....ikke fordi jeg er bange for at J er med en anden og alt det der, om end tanken strejfer mig... at de ved noget, jeg ikke ved, og nok alligevel helst vil forskånes for... men mest af alt fordi jeg føler mig holdt ude af mit eget liv. Det er fandme mine bedste venner, som ikke er til at drive ud af familie-hjørnerne. De har alle haft det skide skægt igår.... det er ok. Frøken, mand dig op for helvede.... det er ok. Det gør bare ondt, og jeg måtte igen ud og være lidt længere på toiltettet end hvad normalt er til en frokost, hvor man kun er tre.

Og så spørger de ind til fyr... som for at tvære ind i sylten på mig at livet går videre, at jeg jo har det godt. Blaahhhhhh hold jer væk. Øjeblikkeligt mistede jeg lysten til at vise parret min lejlighed. Nåede barnligt at tænke 'at hvis I skal lege med J, så kan i bare holde jer helt væk!'.


Men jeg mener det jo ikke. Og jeg inviterede dem med op, og de sagde, at de godt kunne forstå mit valg og glædede sig til at komme på besøg.

Jeg glæder mig. Jeg har målt alle mulige ting op.... og når så J bliver nævnt, og parret siger... 'Det er det rigtige for dig' har jeg lyst til at kaste op i hovedet på dem, fordi der usagt ligger en opfølgende sætning, der hedder 'men det ville være alt for sat til J'...ingen fatter at med ham ville jeg have valgt noget andet.

Fuck verden. Jeg har min lejlighed. Vrænge vrænge vrænge... fordi jeg er så kedelig og sat, og fuuuuuck, hvor ville det være synd for J, hvis han stadig havde haft mig om benene.


De kan rende mig alle sammen. Dem og alle deres gravide maver. Alle tre par er gravide for anden gang. Ha! Trippel søko ;) I kan svømme jeres synkronparade for nogle andre, kan I - hykler venner.

(J har ret, jeg er barnlig)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Synkrone søkøer - svøm selv er publiceret 09/11-2008 19:37 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.