Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
12 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
3 år siden
Kære dagbog - ;)

Så har jeg en lille ferie, da je har næsten hele næste uge fri minus søndag.

Hvad skal jeg så lave i min ferie, jo - jeg vil se om jeg kan erhverve mig et ansøgnings skema, til den lærer uddannelse som jeg ønsker mig. Ja, jeg ved godt jeg vil skulle arbeje hårdt for at klare det (sikkert) Men i det mindste kan jeg prøve.
---

Om at tale om kærlighed

Jeg kunne tale om kærlighed i lang tid, berette om følelser og varme stemninger. Fortælle om glade og ømme øjeblikke i hjertets favntag, fyldt med viskene ord om elskov. Der hvor kontakten imellem øjne siger mere end flygtige ord, og to hænder berøre hinanden i et tids løst åndedrag. For at vise at den ægte kærlighed eksistere, uden at man har hørt de magiske ord ”jeg elsker dig”.

For hvert af disse smukke små ord, der kunne komme ud som perler på en snor, ville hurtigt blegnet. Bare for at give plads til de næste, som igen ville forsvinde, båret væk af vinden - Man ville klappe og måske sukke over det talte. Men imens ville ordene stille flyve ind i glemslen, sammen med deres ejermand. For aldrig at komme op til overfladen igen, for at blive husket som en nærhed.

Tilbage ville være savnet af det glemte kram, nærheden af to sjæle der behøver varme fra et andet menneske. Det rigtige kys som blev givet fra læbe til læbe, var blevet undladt med skam.
Så når det sidste øjeblik er kommet med det sidst ord, vil jeg blot kunne vende mig tilbage og se med et knust hjerte, at ingen real handling var blevet fuldbragt, selv om ordene endda stod til trone.


Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lille Ferie :) er publiceret 18/01-2003 12:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.