15 år siden

Vinden styrede skuden afsted....

Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Jeg skriver, fordi det har en eller anden helende effekt at putte ord paa ens foelelser og tanker. Saa hvis det nogle gange kan vaere lidt forvirrende eller kryptisk, saa er det fordi du kigger ind i Katy's verden gennem et noeglehul. Det forstoerrede billede er alt for kompliceret og hun er god til at fare vild i det selv, saa foretraekker at holde doeren lukket.

Idag har jeg stillet mig selv det spoergsmaal, hvor lang tid jeg har taenkt mig at vaere single eller hvornaar jeg vil stoppe med at taenke paa t. Der var en grund til mine overvejelser... jeg blev pludselig grebet af panik, da det gik op for mig, at jeg kunne miste mit arbejde om et par uger og hvordan jeg saa skal faa betalt mine regninger og husleje. Hvis man nu var to om det, saa havde man jo hinandens stoette, om det saa var pengemaessigt eller bare en omfavnelse/troest...en til at slikke ens saar og bekymringer (maa ikke have en hund i lejligheden ifoelge min vicevaert :-(. Saa drejede tanken 180grader mod solen. Det er ikke en fyr jeg har brug for lige nu - jeg har brug for arbejdssikkerhed. Stoette har jeg jo i skikkelse af mine foraeldre og venner... det skal nok gaa altsammen. Hvor der er vilje, er der ogsaa en vej. Jeg maa virkelig tage mig sammen og begynde at soege ind forskellige steder og ogsaa vaere parat til at tage nogle haarde beslutninger om min fremtid og hvad jeg gerne vil lave om 1 aar, 2 aar...5 aar.

Med hensyn til en hankoensvaesen. Har ogsaa taenkt meget paa det...det hjaelper ikke at man bliver aeldre og aeldre og alle spoerger automatisk hvad der sker paa kaerligheds fronten. Har jo som saa mange andre i samme position lyst til at skrige..."HVAD RAGER DET JER". Jeg er en 'castaway' som proevede at holde fast i min baad, men den droeftede vaek for naesen af mig. Kunne ikke holde fast i baaden, som burde have taget mig med til fastland igen. Jeg loeb ud i vandet, selvom jeg aldrig havde laert at svoemme ordentligt, saa jeg druknede naermest, men baaden den sejlede derud af og jeg har ikke set den siden. Den kan jo heller ikke goer for, hvis vinden styrede skuden afsted. Er det mon meningen, at jeg skal braende en kaempe baal paa min oede oe og danse til rytmen af bongotrommer, saa hvis der skulle komme en ny baad forbi, at jeg kan tiltrakke den til oen...eller venter jeg mon paa at vinden skifter retning og min lille baad, kommer denne vej igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinden styrede skuden afsted.... er publiceret 21/01-2009 00:57 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.