15 år siden

Sex,Drugs ´n´ Rok´n Roll

Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit horoskop siger mig jeg har hang til sansestimulerende kemikalier. Det er ikke engang morsomt når jeg ser det på "tryk".
Jeg er træt af mine mange addictive sider. Jeg har nydt at være nydelsessyg. Nu er jeg en træt halvgammel dreng, som har overlevet de fleste af mine venner med misbrug. Jeg er trist til mode, so much fun - og nu, en tomhed og længsel efter gamle venner der døde alt for tidligt. Men hold da fest hvor var der knald på, og erfaringer skorter det jo ikke på.
Tak til alle jer der gik vejen før mig, i skal elskes og huskes ind i det evige liv. Er det ikke essensen af det evige Guddommelige liv. Vor sjæl valfarter i kosmos, og vore handlinger huskes af vore børn og efterkommere, det gode med det onde, et menneskes erfaringer givet videre til os som er endnu - og livet efter livet er en altfavnende bevidsthed vi gennemstrømmes af og gennemstrømmer selv alt i altet.
Magien brydes nemt hvis den ikke genføder sig selv. Euforien hensides det tænkte ords stadige strøm, stlheden i altet og den tavse stemme, som mere føles end høres, ja føles i det vi kalder Solar Plexus. Stedet hvor alle ja og nej´er som første indskydelse er sandhedens og kærlighedens kammer, hvor fra det baner sig op gennem hjertet til halsen hvor pandens chakre kobles på og ordet bliver levende talt. Og vi får gensvar fra oven - vi gennemstrømmes af det usynlige lys fra Skabelsens Herre.
Ups, der fik jeg vist lige bevæget mig en tur ind i mig selv. Sådan er der så meget.
Om 10 dage skal jeg løslades, så kan det ikke blive meget bedre. Hjem til søde Maria som bare savner sin far , lig eså meget som han savner Hende. Den søde Pernille venter også med længsel på sin mand, og jeg skal ikke være den som skuffer hende efter 4 måneder, hjem til dem ædru og rar, de fortjener al den kærlighed jeg kan mynstre og mere til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sex,Drugs ´n´ Rok´n Roll er publiceret 03/02-2009 10:44 af mitotho.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.