13 år siden

nedtælling fortsat

Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
2 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Fredag D.13, 13 er mit lykketal. Jeg er født D. 13, det første bogstav i mit navn er det 13. i alfabetet, årstallet for min fødsel er 58, tværsummen af 58 er 13, gentagelsen giver mening, hvis man er til numrologi Den 13 apostle indikerer jo også at der er noget helligt over tallet. Udover det er jeg jo nødt til at være optimistisk, jeg kan jo ikke ændre tidspunktet for min fødsel.
På fredag skal jeg så ud i det pulsende liv igen, så er min straf udstået, eller rettere sagt min resocialisering. Det er bare ikke sådan det er, for min straffeattest er ikke længere ren. Sagt med andre ord, nu skal jeg først rigtig til at mærke hvor uartig jeg har været. Rend mig i røven, det er sgu ikke afsoningen der gør mig til et bedre menneske, det er hvordan jeg i forvejen er skruet sammen som menneske. Ikke at jeg er ikke er klar over, at det er de færreste - tror jeg, som reflekterer over at "forbedre sig", som følge af domsfældelsen og afsoningen. De fleste sidder og piver over de er kommet ind, for det er de andres skyld, hvis de ikke havde, så havde jeg heller ikke, og så havde jeg jo ikke været her, og nu kan det være lige meget, for nu bliver jeg bare værre, så kan de lære det kan de. Sikke noget pladder, men "nogen" tænker sådan.
Mange fængsles for handlinger udført i desperation. Der er nødt til at være restriktioner og konsekvenser, men i takt med at der nedlægges psykiatriske afdelinger, bygger man nye og større fængsler, er det fordi det nu er kriminelt at være psykisk syg, eller er det fordi vi ser det som pladderhumanisme at samfundet hjælper med at løfte den enkeltes byrde hvis den er ubærlig eller uløselig, er det fordi vi nu skal have brugerbetaling på det område også?. Jeg ved det ikke.
Kære Gud, havet er så stort - mit skib så lille. Frels mig.
At have en positiv indfaldsvinkel er vigtigere end at angribe det som går mig imod, men som regel kommer jeg lige op at ringe før jeg tager mig sammen og bruger min sunde fornuft.
Well, hjem til familien på fredag, og så slut med at frekventere kriminalforsorgens institutioner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nedtælling fortsat er publiceret 09/02-2009 10:44 af mitotho.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.