Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Hey dagbog, - Hvor starter jeg? et retorisk spørgsmål der kun er mig til at svare på alligevel. det åbenlyse svar vil så være, hvilken begyndelse? Jeg husker dem alle, og jeg husker mig selv. vi er alle ændret..fra slagsbror til super fyr...men det har han været længe..det skete sidst på folkeskolen..jeg beundrede hans kæreste for det, den måde han ændrede sig på sammen med hende..vi har alle blevet større, og ældre..mere modne..selv om jeg altid har været overmoden..jeg har altid været ham der plan lagde alt, ham der tænkte sig frem til den mest optimale løsning..mit store problem var altid at give slip..jeg har altid fuld kontrol over hvad jeg gør, hvad jeg siger..men det er ikke altid jeg kan indvige alle i mine tanker..men de er altid til det bedste. et par af pigerne var stadig lige søde..tillykke til deres mænd..der lå stadig en lille del af de gamle elever i dem..De som var følsomme, og tænkere på et andet plan..var det stadig..ikke at sige at nogen er dumme...men nogen er jo altid mere politiske, eller følsomme...end andre. Jeg kunne sikkert side her og hælde vand ud af ørene på de fleste..og fortælle om hvor flinke folk er..men, det vil jeg spare dig for dagbog..jeg føler mig altid som en underudviklet teenager over for nogle af dem..men det er jeg ikke..jeg har blot truffet nogle valg..jeg drikker ikke..vil du vide hvorfor? vil du kende sandheden..? kig tilbage i min tekst..hvad sker der hvis en kontrol freak bliver fuld? og hvad sker der hvis denne kontrol freak,.ikke er festlig indvendig? - Så er det vist bedre at lade være. Jeg er sikker på, at hvis jeg drak, ville jeg med min sårede sjæl ende i grøften som en alkoholiker..men mit over jeg beskytter mig..for at få freud lidt på banen..selv om han godt må hvile sig..

Jeg kom derud med gps..nååe ja, jeg fulgte den nu ikke helt..tog det som en rette snor..vidste godt retningen..var bare lige vejen..det sidste stykke..jeg brugte den til.

Kenny er død..og inden du siger "rip" dagbog..så forstå mig ret..Kenny der var bange konstant er død..istedet står jeg..med min arede sjæl..Lige ensom som jeg altid har været..jeg er ikke blevet et bedre menneske..men jeg er blevet mere hel...Når jeg græder i min seng..er jeg ikke bange for at dø. For jeg har set det jeg ville..og det jeg ikke fik set, ved jeg, at jeg alligevel aldrig får at se..Jeg bliver aldrig Far..som andre..jeg er på vej imod bunden af mit liv..og inden jeg rammer fortorvet skal jeg nok være væk.

tak for alt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Festen er publiceret 21/06-2009 03:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.