Man lærer sine sande venner at kende i nøden....

Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære dagbog,
Hvor er jeg bare ked af det....... Vores udlejer døde for kort tid siden og nu bliver de boliger han havde til udlejning solgt og alle lejere er blevet sagt op.
Vi har heldigvis fået end anden bolig og kan allerede flytte ind 1 august, men jeg orker fandme ikke at flytte. Og jeg skal af med alle mine kære katte. Jeg er bare så ked af det, synes det er noget møj det hele.
Har spurgt lidt venner og familie om der er nogen der vil hjælpe os med at flytte, men alle havde de undskyldninger for at de ikke kunne. Synes det er surt, vi plejer sgu altid og springe til og hjælpe dem, smider hvad vi har i hænderne og kommer med det samme når nogen beder om hjælp. men det gælder så ikke lige når det er os der beder om hjælp.
Men så kan det sgu også være lige meget, så kan vi klare os selv.
Men storbror har da sagt at hvis det er muligt vil han godt komme og hjælpe lidt med de store ting, det lettede da en smule.Nu må vi så se om det passer ind i hans kalender.
Trøster mig med at vi bare skal flytte nogle få numre længere ned ad gaden, så vi skal da ikke vende os til nye omgivelser i den forstand og det går ikke ud over ungernes legekammerater, skole og børnehave osv.
Nu fik jeg da lettet mit hjerte lidt, det hjalp.
Hej hej til dig kære dagbog....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Man lærer sine sande venner at kende i nøden.... er publiceret 08/07-2009 16:05 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.