Uheldige Lucas

Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Er træt af at beklage mig....
Så vil undlade at fortælle om hvor smadret jeg var efter tur i skoven med børnehaven i dag... Og hvor lidt jeg egentlig orkede at invitere legekammerat med Helene hjem, selv om jeg havde lovet det. Men et løfte er et løfte.

Havde fri kl 12, og kunne derfor lige nå ned og handle, før jeg hentede børnene.
Og jeg havde sådan lyst til rosinboller, men der var ikke flere :( Så i stedet købte jeg naturligvis rosiner og mel og gær.
Cyklede hjem med varerne og tilbage til skolen efter ungerne. Lucas halvt sad og halvt lå hen ad sofaen i SFOen. Han havde kvalme - stakkels dreng.
Gik ud på legepladsen for at finde Helene. Hun havde lavet en halv aftale med en veninde fra klassen, så vi ville lige finde hende, for at høre om hun havde lyst til at komme med hjem. Og det havde hun, og måtte også gerne da vi ringede hjem.
Og egentlig, nu hvor de er så store´og ikke kræver så meget pasning/underholdning, er det jo faktisk også nemmere at have en med hjemme, end ikke at have det. De hyggede oppe på Helenes værelse, og Lucas lagde sig på sofaen med en film, for at pleje sin kvalme... Jeg fik lavet en dej til de rosinboller, som jeg så fik pigerne til at forme og pensle...
Og jeg fik ryddet op (er så træt af evighedsarbejde!!) og vasket og skrubbet badeværelsesgulvet for første gang siden vi flyttede ind. Jeg kunne godt se det trængte... men det var dog lidt mer beskidt end jeg lige troede... Og nu er det helt dejligt at komme derop :)
Da bollerne var bagt færdig, og Lucas kvalme havde aftaget, satte vi os ved sofabordet og spiste... Det er så ikke lige Lucas dag i dag. Solen skinnede lige id i nakken på ham, så han ville trække gardinet for, og i gardinet sidder selvfølgelig - en hveps. En hveps, der stak ham lige på fingeren. Hold da op hvor han hylede og græd. Jeg fandt straks en sukkerknald frem... Men er ikke helt sikker på, at jeg helt forstår det dér sukker-knald trick... Det så i hvert fald ikke ud til at virke. Og hans finger blev bare nærmest dobbelt så tyk.
Det tog ham et stykke tid, at komme sig. Hans finger er stadig hævet, men han er vist ok...

Og jeg tror vi spiste de dér boller en smule for sent - der er ingen af os der er sultne, og klokken er altså over 6. Meget mystisk... eller måske knap så mystisk.

Michala

PS. 44 dage til BARSEL :D :D :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uheldige Lucas er publiceret 19/08-2009 18:11 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.