Tegning
Jette Peters...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Har bestilt billetter til en smuttur til London. Nærmere bestemt, så lander vi i Stansted og tager toget ind til London, for efter et døgn der, at tage videre til en lille by som ligger lidt uden for Luton. Det er der mine svigerforældre bor. Min svigermor har på det sidste givet udtryk for bekymring for min svigerfars helbred, og jeg har en fornemmelse af – nu skal det være ! De, og specielt min svigermor, har været god til at komme her til Danmark, og derfor har vi ikke været af sted.
Udover at glæde sig til at se mine svigerforældre, så glæder jeg mig også til at se London. Har flere gange været på sviptur fra Esbjerg til Harwich, men det er efterhånden flere år siden, og slet ikke til sammenligning med storbyen London Faktisk friede Claus ude på åben harv på en af disse ture. Havde efter mange frierier, bestemt mig at tage røven på ham og sige ja. Desværre blev det ham som tog røven på mig, med at videre stille spøgsmålet med – hvornår. Det havde jeg ikke lige regnet med. Det bliver vores første flyvetur sammen, og det glæder jeg mig til .Skal se om jeg kan overtale min lille mand til at komme med op i London eye. Han er ikke meget for´et, men har nogle dage til at bearbejde ham Voks museet Madame Tussaud´s er vi end til videre enig om, og det skal vi nok også blive om resten. Desværre skal Michelle i retten den dag vi skal flyve, så jeg kan ikke være med. Er ellers spændt på rettens udfald. Kunne godt tænke mig, at det blev noget med afvænnings tvang, da hun ikke selv er i stand til at få hjælp. Alle muligheder er åben for hende, og alle vil gerne hjælpe hende, men det kan hun ikke overskue !

Claus gav den mindste besked om at han stod for aftensmaden, men han er endnu ikke kommet ud af start hullerne. Er blevet enig med mig selv, og ikke mindst mit blodtryk om, at jeg lader som ingenting. Prøver at undgå situationer som kan ” tænde mig af ”, og lader Claus om resten. Han er en god og meget bæredygtig stamme at læne sig op af.

Vil i gang med at pudse vinduerne udvendig. De trænger !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Højt at flyve er publiceret 07/10-2009 17:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.