11 år siden

bare lidt fra mig

Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Hurra!
Halina Abram...
3 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
8 år siden
Kaos?
Per Z
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
Har ferie. Hvor er det dejligt at kunne læne sig tilbage - om ikke andet så bare for nogle time - og ikke lavet noget.. Efter morgenens pligter smed jeg mig på sofaen og satte 1. sæson af Brothers and Sisters i dvden. Hold op hvor er det sjældent, jeg har tid til den slags ting. Engang = før barn, gjorde jeg det ofte. Men nu er der som regel Bamses billedbog i dvd'en. Det er blevet andre tider. Anderledes tider. Jeg er ikke så vild med at bruge ordet bedre tider, for jeg havde det sgu også godt, inden jeg fik barn. Og det har jeg stadig. Tingene er ikke blevet bedre - men mere beriget. Ja, det er sådan det er for mig.. Men det er jo nu slet ikke så tosset endda. Min kæreste og jeg har det også rigtig godt sammen. Vi er ved forsøge at lave barn nr. 2. Det havde jo gjort en gang, men den ville ikke blive til noget alligevel, så nu er kroppen ved at være klar til at prøve igen. Jeg glæder mig til at skal have nr. 2 (ja, hvis vi altså er så heldige). Men - nu skal jeg lige blive gravid først.

Jeg kunne også godt bruge en pause fra arbejdet. Synes ikke, der er den gode stemning derude, som for bare 1 år siden. Vores nye leder er nok en stor faktor deri - men vi har vel alle en del af den skyld. Jeg er også selv blevet slem til at falde i og være med til at bagtale, hvem enten der ikke lige er til stede. Den person har jeg ikke lyst til at være, og jeg skal virkelig blive endnu bedre til at tage mig selv i nakkeskindet og flytte mig fra situationerne. Men det er sgu af og til lidt svært..

Har forresten haft endnu et sammenstød med ny leder. Han kan ikke lide mig, det har vi da endnu engang fået konstateret. Jeg er ikke vanvittig fan af ham som leder, men kender ham ikke som person. Man han har helt sikkert noget personligt imod mig. Han bliver meget usikker, når jeg siger ham imod - og den usikkerhed kommer til udtryk som en enorm arrogance. Den arrogance er dog ikke kun til ære for mig - den har han altid med sig, og den kan jeg heller ikke lade være med at reagere på.. Ja alene derfor er det rart med ferie, så man ikke skal være på arbejdet...

Nå, men fra nu af vil jeg holde en velfortjent ferie med min søn. Så skal der bare hygges

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bare lidt fra mig er publiceret 14/10-2009 12:55 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.