Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hey dagbog, Jeg kom først iseng over 5..og jeg kunne simpelthen ikke sove..også blev det morgen. Jeg lå og tænkte på det hun havde sagt..og som den Jester jeg er..så var det et spørgsmål jeg ikke havde tænkt over et svar på før..ja, jeg svarede da ok på det..men det var ikke et rigtigt Jester svar..Jeg lå og tænkte, at jeg burde have brugt den fra tv2's sang..tidens kvinder..jeg sidder lige og høre den sang igen et par gange..genial. Nå, men jeg må arkivere det svar i min hukommelse..ligesom jeg plejer.

Sjovt som de andre fyre gjorde sig til,..sådan plejded man ikke at snakke på den chat..ikke at jeg er snobbet, alt kan give inspiration..men, for mig virkede pigerne overfladiske i deres ord..de manglede noget.

Jeg er ved at få anerkendelse af guild toppen for at være god til det jeg gør..en sagde igår at han godt kunne trække de næste mobs, jeg var der jo..og en anden af healerne som er i ledelsen sagde, at hvis om nogen kunne klare at heale det..så var det Elleina..Jeg havde nær sagt, at jeg kun var en del af gruppen..stabilitet skabes kun ved fleres hjælp..maskine svaret..blottet for følelser om et kompliment..folk værtsætter min dygtighed, men jeg ved at dem der tror sig selv som guder lander på numsen når de ikke kan klare det.

Jeg glemte vist at sige, at jeg er ved at se godt ud efter jeg har tabt mig snart...snaaart 11kg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen søvn er publiceret 10/04-2010 13:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.