14 år siden

Materialisten og the shallow og pigen

Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Mmm. Der sker ting og sager, og der sker ingenting.

Jeg har været til fødselsdag hos min veninde og kom til at sidde ved siden af en homoseksuel pige, som jeg synes var fantastisk. Vi kom hurtigt til at tale om alt muligt spændende... Og jeg kom til at huske på episoder med J.

At jeg engang, da jeg tog ham på brystet sagde, at det var det tætteste jeg kom på at tage på et par bryster. Flere år senere var vi ved at gå fra hinanden, fordi jeg fortalte ham om en drøm og vist smilede for meget til en pige Christopher Street day i Berlin og endnu flere år senere var han voldelig overfor mig, skubbede mig i gulvet og hjalp mig op og skubbede mig ned igen... over noget hårdt metal, fordi jeg lod en pige kysse mig i meget meget fuld tilstand til en fest. Kors, hvor var vi noget rod, når jeg tænker over det.

Og jeg har drømt om J. Meget. Trods alt vores rod, så savner jeg ham sgu engang imellem.

Idag har jeg surfet kvinder på elite dating. Og hvis jeg skal være helt ærligt synes jeg langt de fleste kvinder ser fantastiske ud, mens mændene er en joke. Jeg er lidt forvirret. For samtidig er jeg ret glad for mænd. Pt mere end længe. Selv min lillesøster griner af mig, når jeg fortæller om mine overvejelser med kvinder. 'Du er så glad for mænd, at du slet ikke kan skjule det... og i øvrigt er det noget nyt'.

Det er noget med genkendelighed og ikke tiltrækning. Kvinder kender man, når man ser dem. Forstår hvorfor hende og hun der er sej. Hvad de kæmper med. Hvad der gør dem interessante. På et splitsekund. Mænd er ofte kiksede, til jeg lærer dem lidt at kende. Det er kun mænd jeg kender, jeg ikke er bange for, eller finder en anelse frastødende måske ligefrem.

E og jeg besluttede ikke at se hinanden mere efter påske. Jeg blev forvirret af det, og måske fandt han ud af, at han gjorde det samme, selvom han ikke sagde det. Han trillede en lille rørende tåre, da han gik herfra.'Sentimentalsk', sagde han. Jeg var rigtigt glad for ham. Følte mig tryg og hjemme. Æv. Men man kan ikke få det hele frøken. Og unge E skulle noget andet.

Jeg har shoppet mig glad igen. Er blevet fattig. Nye sko og rejse til Spanien. Materialisme og overflade.... Kan svagt huske engang for længe siden inden jeg begyndte at læse. Der levede jeg på en måde samme liv. Var meget ofte ude. Tjente en del penge og købte diverse lækre ting. En ordentlig seng, jeg stadig er glad for. Undertøj jeg var glad for længe.... Men det er jo ligegyldigt.

Om lidt skal jeg i svømmehal med veninde og hendes dreng. Solen skinner. I aften skal jeg til fødselsdag. Og der er kun grund til at være glad. Men jeg føler mig shallow. Jeg skriver kun herinde om oplevelser og ikke oplevelser med mænd. Muligvis er jeg til grin, men det får være. Sådan er jeg åbenbart pt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Materialisten og the shallow og pigen er publiceret 10/04-2010 10:17 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.