Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 3 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Hans er ikke glemt. Faktisk kender min mor hans mor ret godt og skal til at lave et projekt sammen. Jeg fik en inderlig lyst til at indvie ham i dette. Men ...nej. *suk* 1 af kvinderne er på nakken af mig med sms og telefon. Og oven i købet er der en anden fyr, som jeg engang har sovet med, som er begyndt at sms´e. Han er vist en tør alkoholiker. Mand omkring de 30. Jeg kan lide ham....men igen. Som beskrevet i min mail til "legetøjet"...så er han en af dem, der ikke kan rumme hele mig. Og jeg er lidt bange for at han også vil være kæreste. Hans sms med at han ikke kunne sove pga. at manden i det hus han boede i var fuld - virkede altfor meget som, at hans personlighed har en "offer"- rolle. Det er jo typisk alkoholiske og dysfunktionelle mennesker. Grunden til at han er begyndt at sms´e er at, jeg tilbød ham at tage med til ACA. Så har jeg pludselig en engel-redder rolle. En rolle, som jeg selv påtager mig. Dumt...men hvordan jeg kan undgå det er åbenbart svært for mig.

Sidder og lytter helt vildt højt til Pink Floyds "Delicate Sound Of Thunder" - åååh..det er bare SÅ SEJ, FED OG AVANCERET MUSIK DER TALER TIL ...ja...*suk* mig ;o)

Hans skal puttes ud i siden af mit liv. Han er mit "problem"...og det skyldes jo nok at jeg rent faktisk ikke har nogen problemer !!! *GGGG* åndsvagt og typisk Voksne Børn ;o)

Jeg har det skide godt på arbejdene. Begge arbejde. Ungerne har det godt. Og ja...mor har det godt. Mine brødre har det godt. Der er blot vennerne, som er forsømte. Og..mit hus ! *GG* - men dte kommer nok. Vil rydde op og gøre rent i morgen.

Nu vil jeg i bad og komme afsted.

~Sender varme hilsner til D, Pat, Hans og Jan~

mændene i mit liv, som jeg har på afstand og faktisk elsker..... *SXS*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ingen problemer.... *s* er publiceret 05/04-2003 21:32 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.