13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Hey dagbog, Jeg har skiftet min pc ud..og den nye medfølger der ikke noget mail program til..så er gode dyr jo rådne...og jeg har havde heller ikke noget office program..så jeg kom i tanke om, at jeg jo før har kørt openoffice..så det kan jeg jo gøre igen..men mail programmet..jeg fandt så ud af, at der var et gratis mail program fra mozarilla..der hedder thunderbirds.(hvilket minder mig om den gamle dukke serie tunderbirds are go..deraf den humoristiske overskrift) Jeg kunne ikke lige helt finde ud af at sætte den op..men igår lykkes det mig så, at få den sat så meget op, at jeg kunne bruge min gamle mail adresse så jeg ihvertfald kunne modtage breve..men stadig kunne jeg ikke sende. jeg var så inde for at se, om dem jeg har købt mailadressen af, havde en guide til det..det havde de, men ikke til den version...så den kunne jeg ikke bruge..men, det lykkes mig så lige nu at få den opstillet korrekt..nu kan jeg både sende og modtage..så er alt som det skal være. Det sidste opsætnings problem er løst..så skal jeg ha kopieret alle mine dokumenter ind på denne her pc også..

21:36 - For nogle uger siden, var der en på en chat hvor jeg sagde hej tilbage, der begyndte at svine mig til..uden jeg havde gjort hende noget. Jeg endte med at sætte vedkommede på ignorer..bagefter fandt jeg ud af, at der var et par stykker mere der har haft samme oplevelse..og nu har jeg lige fundet ud af...at der er endnu flere der har haft denne oplevelse...det varmer at finde ud af.

Jeg sidder samtidig og tænker på, om jeg kan skrive et eller andet..et dansk stemnings værk...ville have skrevet før idag, at jeg flere gange idag har fået billeder frem i min hukommelse..fra steder jeg helst ville glemme..steder der er fyldt med smerte for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Thunderbird er go! er publiceret 01/05-2010 14:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.