Skavanker
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 2 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Nå...fik mens en uge forsinket, men med ret store smerter, så jeg er rimelig sikker på at der var noget, for alle tegnene er forsvundet nu også, så jeg går ud fra at det, der var lavet, bare ikke duede - men nu ved vi at det kan lade sig gøre.

Forfærdelig veninde har gjort det igen, det som hun plejer at gøre..

Vi var til tøselogeaften og det var super hyggeligt, da hun fortæller mig at hun har talt meget med Anne om hvor vidt hun skulle invitere mig til sin afskedsfest inden hun tager til langbortistan. Jeg sagde til hende, at jeg synes hun da skulle invitere mig. Jeg vil da rigtig gerne være med til at sige pænt farvel til hende. Hun var lidt usikker på om det var fordi jeg bare ville med til fest og feste med de andre tøser, men jeg forsikrede hende om, at det var ikke det jeg ville - og mente det.

Syntes det var dejligt at vi endelig bevæger os langsomt mod hinanden, da vi begge to skal bruge tid på at finde tilliden igen, og det sagde jeg også til hende, men desværre gør hun som hun plejer og sagde at så skulle vi også nå at ses inden, og jeg skulle vælge datoen..?!?!!!?

Øv..så først fik jeg en invitation, og så fik jeg en betingelse bagefter, så jeg gik ud fra at jeg ikke måtte komme, hvis vi ikke mødtes inden, og det kunne min mave ikke lide..
Jeg talte med Sangerinden om det, som sagde at hun sikkert bare var blevet for ivrig og ikke havde nogen bagtanke med det, og jeg blev næsten helt flov over at tænke sådan om en 'veninde'.

Jeg brugte en uges tid på at tænke over det og skrev en pæn sms til hende, hvor jeg siger at jeg rigtig gerne vil sige farvel og skrive sammen med hende mens hun er afsted, men at jeg syntes at vi skulle vente med at mødes til efter Hawaii. hun skrev tilbage at det var en meget intim fest og fødselsdag oven i købet, og at hun så ikke vil have at jeg kommer og at vi godt kan skrives ved..

Blev ked og skuffet, og kan da godt forstå at hun gerne vil ses. Er bare træt af at jeg ikke bare fatter at sådan er hun - noget for noget - man skulle nødigt give noget af sig selv for at vise den anden at man vil noget godt. Ja ja, og det kunne jeg også selv have gjort ved at se hende, men jeg ER bare ikke klar til det, specielt ikke hvis det skal være adgangsbillet for at 'komme til fest', og jeg har faktisk vist mit gode hjerte ved at købe gave til Anne sammen med hende og foreslå tøsetur en HEL dag hvor hun også var, så det er vidst fint nok...

Jeg tror bare at jeg skal lade den ligge nu og lade hende tage afsted - så kommer der nok lidt ro på igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Falsk alarm er publiceret 12/07-2010 10:44 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.