11 år siden

Spontan date med fald i springvand

Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
Havde været inde og lure nogle forskellige fyres profiler, et sted på nettet. En af dem, jeg kan ikke huske at have luret ham, skriver til mig, for at kommentere at jeg ikke lagde en hilsen, nu da jeg havde luret ham. Jeg svarer at jeg ikke helt ved hvorfor jeg ikke hilste, og vi falder i snak om forskellige ting. Udveksler hurtigt msn og finder ud af at vi snakker ret godt sammen... Da han bliver nødt til at logge af msn, udveksler vi numre, fordi vi snakker så godt sammen, og det meste af weekenden sms'er vi eller skriver sammen på msn.

Søndag aften får han en idé om at jeg skal komme ned og besøge ham i Næstved... Jeg tøver lidt, fordi jeg har en del jeg skal ordne herhjemme men beslutter mig for at springe ud i det, da vi når mandag morgen. Som sagt, så gjort, jeg hopper på bussen mod Næstved, spændt, nervøs og med en anelse sommerfugle i maven. Synes det er akavet at møde folk fra nettet, men alligevel spændende... og ham her var der altså bare et eller andet over, så jeg måtte bare møde ham.

Ankommer til Næstved station og mødes med ham... Han er ligeså cute som på billederne og ligeså sød som han er over sms/msn. Vi går en lang tur, langs Susåen, kigger på ænder, drikker en øl og bare snakker... For sjov går vi og driller hinanden med at smide hinanden i åen og da vi for anden gang kommer forbi et springvand, beslutter han sig for at udføre planen, dog med springvand istedet for å, så han smider mig over skulderen, og træder op af trinene til springvandet.
Han når vel at tage to skridt på selve springvandet, så glider han og står på røven, stadig med mig over skulderen, så vi ender begge direkte under fontæne-tingen i midten og blir' totalt gennemblødte. Sekundet efter jeg rammer fliserne, springer en bule på størrelse med et mindre hønseæg frem på min ene albue og mit ene ben begynder at hæve, fordi jeg åbenbart tog det meste af faldet... Halvvejs grinende, halvvejs av av av sidder vi og inspicerer såret, da en ældre dame med en klapvogn går forbi springvandet... behøver jeg sige, at hun så dybt forkert ud i hovedet, da hun fik øje på os?

Vi får slæbt os ud af springvandet og hen på nærmeste bænk, så vi kan tørre i solen... Dette tager nogle timer, og efter et stykke tid med grin og dril, ender vi med at stå og kysse, halvnøgne og halvvåde.
Vi hygger os resten af eftermiddagen og da jeg skal med toget hjem, er det meget svært at sige farvel.
Jeg står på, og straks begynder vi at sms'e... Da jeg skriver at jeg virkelig ikke havde lyst til at tage hjem, svarer han "Hvis du vender om, står jeg parat til at tage imod dig igen", og selvom det er fristende at springe af toget på næste station, blir' jeg siddende, fordi jeg jo skal hjem og ha' ordnet de ting jeg udsatte pgr. af den spontane date.
Da toget når Ringsted fortryder jeg, hopper af toget og skriver "Jeg står af! Tager du imod mig igen? :D"... Selfølgelig gør han det, så efter en halvanden times tid, står vi igen og kysser på Næstved station.
Vi tager hjem til den lejlighed han deler med sin svoger og sine to søskende, og ligger og putter og hygger det meste af natten.


Han er da simpelthen bare dejlig :D


Nårhja, forresten.... Jeg blev jo single, efter 15 måneders forhold, for en måneds tid siden, og havde bestemt ikke regnet med at skulle møde en ny så tidligt, men det ser da ud til at mig og ham Næstved-fyren måske ender med at blive kærester... Jeg håber det lidt, for han er sgu en sød fyr og et dejligt menneske :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spontan date med fald i springvand er publiceret 14/07-2010 14:02 af BrokenAngel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.