Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
savføre
Peter
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hey dagbog, Jeg har pludselig fået en melodi i hovedet..til et omkved..jeg ved også hvad der skal ske i versne..det bliver en sørgmodig engelsk sang, der kan passe godt til guitar spil...de 2 linjer jeg har i mit hovedet lige nu siger, "and my callender turns, and my candle light burns" - det kan jeg selvfølgelig ændre lidt på..men stemningen kommer til at ligge i omkvedet..og bliver en deprimeret livshistorie. Iøvrigt hmm..fik lige 2 ideer mere til det..days filled with doubt, og blowing my candle out...historien ligger deri..nu skal jeg bare ha det skæret til..med disse ord som indgående i det.

anyway, det er hvad min dag kommer til at gå med..jeg er lige blevet hooked på at få denne sang skrevet..som jeg som sagt kan nynne...sjovt nok ser jeg sku en spillemand der spiller på sav...??..den der uuuuuhhheee lyd..det må være Jester der holder mig for nar...

Jeg kan mærke at min sjæl er med mig..den hvisker mig ordene i øret...det går smoothe..nu..while my callender turns, and my candle light burns. I got days filled with doubt, blows my candle light out. - på begge sider af dette omkved skal jeg så have skrevet mine vers nu..min første tanke var, at skrive en livs sang..ake..fra barn til gammel..fyldt med ting som dette omkved indikere..da jeg cyklede hjem ad..fra mine forældre idag,..fik jeg disse ord i hovedet pludselig..og der var også denne tanke...så, anyway, jeg vil se hvad der kommer til mig..når jeg lytter efter.

hmm, jeg får virkelig det billede lige nu, af en ældre mand..der sidder på en træ taburet med 3 ben..han har et langt skæg, han synger...og spiller på den sav..det kunne være hans historie jeg skulle skrive.

14:52
aargh, fik lige et vers der lyder "my mom said be a baker, and my dad(pae) serv your maker. But their plan had one flaw. cos id rather play on my saw. - og det passer bare ikke ind i den sang jeg ville skrive..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget melodi er publiceret 02/11-2010 14:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.