Kvalmen er overstået - jubiii

At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Puha det holdt hårdt med den kvalmen, og tog jo næsten al energi fra mig, mens B ikke helt forstod 'problemet'. Men nu er jeg stort set kvalmefri, selvom jeg stadig har lidt issues med mad - for jeg har ikke rigtig lyst til at spise noget, samtidig med at jeg bliver meget træt og ubeslutsom, når jeg så ikke får taget mig sammen til at spise..

Ellers har jeg været på et super fedt kursus med en masse spændende og ledige mennesker og har fået lidt mere klarhed over hvad jeg vil og skal, men er samtidig blevet mere forvirret. For det er ikke jobsøgning på den traditionelle facon.. Jeg skal selv ud og skabe, og selvom det er det, jeg er bedst til, er det også det, der skræmmer mig mest og skaber mest uvished. For jeg aner ikke, om det giver noget afkast, men det giver endnu et godt punkt på mit CV, som jeg kan bruge til at ændre min jobprofil, og det er et stort plus!

Ellers går det godt med maven. Den vokser meget stille og roligt, og den første scanning var helt fantastisk, og jeg glæder mig rigtig meget til den næste d.27.dec, og så har vi fået en 3D scanning i adventsgave af min mor :)

Jeg er ikke så bekymret om barnet har det godt, eller om der skulle være noget galt - heldigvis, men økonomi og jobsituation bekymrer mig, og jeg vågnede kl.5 i nat og lå og spekulerede, så jeg måtte stå op, lave noget te, spise lidt og sætte Madagasgar på - og så kunne jeg falde i søvn igen - på sofaen. Langt væk fra B's snorken :0)

På kurset fik vi en opgave. Vi skulle "Pay it forward" - lige som i filmen. Men i stedet for 1 skoleår, havde vi 1 time til at gøre det, og der var mange gode forslag. Én gik ned på torvet med et skilt om gratis knus, en anden startede en indsamling af aflagt mobiler til hans tur til Afrika, og en anden startede et projelt, der hedder Mod på livet, som skal hjælp teenagepige med problemer med selvværd og vægt, til at få et bedre liv - fede idéer.

Vi kunne også skrive et brev til en person og fortælle hvad vi var taknemmelige for hvad de havde gjort i ens liv, og jeg skrev til min mor. Jeg har brugt så meget tid på at fokusere på det negative hun har givet mig, at det positive er blevet næsten glemt, men jeg skrev 8 sider i hånden på A5 papir, så hun har faktisk gjort mange gode ting for mig, som gør at jeg er den jeg er i dag, og det var rigtig sund for mig at få fokus på, og hun blev rigtig glad og rørt over, at jeg havde skrevet det til hende :0)

Et stort skridt i den rigtige retning for at ændre det negative forhold jeg har/havde til min mor, og det er stort for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvalmen er overstået - jubiii er publiceret 29/11-2010 11:41 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.