Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - folk har vendt sig imod Præster i spillet wow. De mener ikke de er gode, folk har smidt dem ud af grupper, bare ved synet af dem. selv folk i den guild jeg er i, har spurgt om jeg ikke vil dps istedet for at heale..eller de har slet og ret fundet ikke spurgt mig..fordi de ikke tror at præster er gode. Men dagbog..det er tændvæske på mit bål...og jeg er en gammel røv inden for spillet..jeg behærsker min præst..ligesom jeg behersker det politiske spil...derfor, da de lavede et raid idag..og jeg blev spurgt om jeg ville med..ikke at de ikke var ved at finde en anden..så var det tid til at gøre regnskabet op..come hell or high water...så jeg vidste mig fra min stærke side..Jeg healede mere end de 2 andre...resultater skaber magt bag ens ord...og det er tid til at jeg viser min magt..i et vildt raseri imod dem der undervurdere min klasse..It time to play the game! Desværre var der kun 2 andre..en paladin og en anden præst..den anden præst kunne slet ikke følge med mig..og paladinen..well, han blev nr 2..Jeg må forbedre mig endnu mere til næste gang..min grund tanke har altid været..at jeg ikke blot skal vinde..jeg skal fuldstændig gøre dem til grin.

1:46 - Jeg har lige set filmen "the bucket list" igen..købte den billigt over nettet..den film fik mig til at tænkte på meningen med livet igen. Jeg ved, folk ville sige at jeg spilder min tid..min mor ville gerne se mig finde en kæreste, en kone..så jeg ikke blev ensom resten af mit liv.

Men, spørgsmålet er dog..er meningen med livet ikke, at bruge det på det man har lyst til? - Som sagt, jeg ved godt andre ville sige jeg spilder mit liv..men det er fordi de ikke gider det samme som mig..de har deres de vil.

Ja, det ville være godt med en at se verden sammen med. En at blive gammel med..men sådan er det bare ikke..sådan bliver det bare ikke..det kræver at en virkelig kan elske mig for mig.

Hvis jeg skulle lave min egen liste..så ville der stå på den..Gør et andet menneske lykkelig. Touch a soul...har jeg prøvet..men det vare ikke ved..og når jeg er ked af det..vil jeg helst ikke snakke med andre om det, end dig min dagbog. En sagde til mig..No man is an island..Men, jeg er en Ø! Jeg har altid været en Ø, og hvorfor skulle jeg ikke forblive det? Jeg har været alene hele mit liv,..hvad forventer du?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elleina og bucket list er publiceret 21/12-2010 00:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.