Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det har været en lang dag med mange gøremål og jeg er langt fra færdig. Har kun nået ¼ del af vores lille 230 kvadratmeter store hus. Vinduerne er vasket, samt loftet. Reoler er blevet tømt og vasket af. Persienner er pillet ned og skal vaskes i morgen under bruseren ( sammen med mig, ) samt badeværelsesfliserne har fået en tur. Så jo der har været nok at tage fat på. Skal bare ud af fjerne i morgen, så jeg kan få lagt lidt fra dagen inden jeg skal på arbejde. Det gør ikke noget at Claus, som endnu engang skal en tur på Rigshospitalet med en patient, så har jeg lidt ekstra tid at løbe på.

Hvis Andrés ansøgning om besøgstilladelse til Michelle går i gennem, så regner jeg med at vi skal besøge hende på søndag. Hun fortalte mig den anden dag, at hun sidder inde sammen med to meget kendte fra medierne. Godt nok ikke på samme afd. men de er vist nok begge med i kirkekoret.

Har fornemmelse af at hun har det godt. Hun holder af pigerne på afd. og trives med dem. Før i tiden havde hun det meget svært med veninder. Hun har alle dage været en drenge pige. Det var hende som klattede i træer, på tage og lavede ulykker med drengenes. André derimod, var den som bare skulle se på, før han faldt og slog hul et eller andet sted.

Claus talte med min svigermor fra England på Skype i dag. Hun fortalte, at de har planer om at flytte til Danmark. Hun trives ikke derovre mere. Følger sig isoleret ( de bor i en meget lille by – uden indkøbs muligheder. ) og begrænset af at være afhængig af min svigerfar mht. at komme rundt. Grunden til at de valgte at bosætte sig i England, var at hans pension var væsentlig mere værd der, end i Danmark. Min svigermor har en del på kistebunden efter salg af hus, og hvis de flytter hertil, så kommer hans hussalg oveni. Dvs. at de bestemt ikke kommer til at lide nød på nogen måde, selv om hans pension er mindre værd her. Vi har påbudt dem at bruge rub og stup. Alle ungerne er godt af veje og lider ingen nød. Så hvorfor ikke nyde livet imens det er.

Jeg kørte min far ud til Taxas senior julefrokost i dag. Aftale med min tidl. stedfar, at han kunne ringe når de var færdig. Hold da op. Det er anden gang min far har været beruset tre uger. Han havde meget svært ved at koordinere bentøjet, så jeg valgte at få fat i en af plejerne på ældrecenteret, da vi kom så vidt. Vi fik ham bakset ind på hans værelse, og jeg tog tøjet af ham og lagde ham i seng. Undervejs pjattede vi med, at engang var det ham som kørte os når vi skulle noget, eller lagde os i seng. I dag er det mig. Synes at jeg skylder ham at tage mig af og om.

Jeg vil tilslutte min højt snorkende mand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Langt fra er publiceret 11/01-2011 23:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.