13 år siden

Øm i skroget

Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hvilket må indikere at jeg ikke har været så aktiv i fitness centeret. - som jeg så også må bekende at jeg heller ikke har. Der har været så meget andet. En lidt lam undskyldning….Meeen det har der altså !

Det er utrolig så lang tid hovedrengøring tager. Synes at jeg har været i gang hele tiden, men kommer ingen vegne. Det har hovedsagelig været køkkenet som har stået for tur i dag. Mangler ” kun ” et vitrineskabet med glas og spiritus derude. Den sammen med stuen tager jeg i morgen. Dvs. at derefter mangler der en grundig støvsugning, samt gulvvask, og de første 145 kvadratmeter er overstået. Jeg gruer lidt for de sidste 85 som er i kælderen. Har en fornemmelse af, at det kommer til at tage tid, da der er meget som kommer ind under grovfilen.

André kommer hjem på forlænget weekend i morgen, og så vi så passende starte med hans værelse. Den kære pædagog som lovede ham at poste ansøgning vedr. besøgstilladelse , havde glemt brevet og derfor ( selvfølgelig ) ikke postet den. Knægten er ulykkelig, da han havde set frem til at kunne besøge Michelle. I morgen tager vi på biblioteket og sender den med fax, og håber at de kan nå at behandle den inden weekenden.

Claus kom hjem her kl. 18.00. Hans tur – retur til Rigshospitalet tog 13 timer. Først havde han en del ventetid der - før de fandt ud at hun skulle indlægges. Derefter blev han sendt til OUH for at tage med patient med hertil. Undervejs fandt kørselskontoret ud af, at der var en patient på Kolding sygehus, som skulle køres til Brørup. Ikke noget at sig til at han er ved at være godt mør.

Vi skal spise om lidt. Regner ikke med selskab i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øm i skroget er publiceret 12/01-2011 18:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.