13 år siden

Enebarn

Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
brænde
Peter
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sov kun fire timer natten imellem lørdag og søndag. André og jeg skulle op og besøge Michelle. Det var ganske hyggelig. Et åbent fængsel er på det nærmeste et fritidshjem, med div. regler. Havde købt madvarer til hende, men det var tæt på at jeg ikke fik lov til at aflevere det. Reglerne siger, at det kun er tilladt at medbringe det som skal fortages under besøget. Det ved jeg så til næste gang. Hun får muligvis udgang i næste uge. Betingelserne er dog, at hun tager antabus, samt aflevere en urinprøve når hun kommer tilbage. Tror ikke at det var det som hun havde forventet. Kan sagtens forestille mig, at planen med udgang er massiv druk.

Pga. den manglende søvn, havde jeg en lalle dag mandag, og en sove dag tirsdag. Jeg har ikke fået ordnet de kære persienner endnu. Det gik jo hen og blev weekend, og i disse får jeg ikke udrettet ret meget herhjemme. Meningen var også at skulle begynde i kælderen, men også det smuttede. Normalt er weekenderne lig med arbejde, spise og sove. Der er ikke energi til ret meget andet.

Har haft kidnappet to hunde i de sidste to weekender. Begge boede dog tæt på – hvilket alligevel kunne have været fatalt hvis de blev ramt af en bil. Det er efterhånden blevet nogen kidnapninger igennem årene.

I mandags var vi på vores foretrukne dyreinternat. Havde set os lun på en golden retriever hvalp. Desværre havde Bella ikke den samme begrebsting for ham. Dyrepasseren foreslog at vi kunne komme dagen efter og for at prøve på ny, men vi valgte at lade det være ved det. Talte om en mulig hund, som han foreslog skulle være lidt ældre og mere robust. Bella kan godt med hendes 35 – 40 kg virke som en damptromle.

Vi blev ret hurtig enig om, at vores fremgangsmåde måske ikke havde været så heldig. Normalt når hun er med ude og køre bil, er det når vi skal til stranden. Hun var rimelig oppe og køre hele den lange vej – hvilket også påvirkede hendes adfærd. Normalt plejer vi at sige, at hun får en midlertidig kortslutning når der er en gåtur i farvandet, men denne kørte på i 2 timer. Næste gang skal hun ” tæskes ” igennem kort tid inden hun møder en ny potential hund.

Jeg påtog mig at lave aftensmaden i tirsdag – hvilket er mere undtagelsen end reglen. Det siger mig intet, og så slet ikke at bruge alverdens tid på noget, som er fortæret i løbet af nul komma fem. Har dog æren af at lave en kanon god brunkål – hvilket også er godt nok. Kom dog til skade flere gange under min ihærdighed. Nåede at skære i en negl, samt en finger, plus at få sprøjtet margarine på håndledet.

Måtte smide Claus ud af køkkenet, da han har svært ved ikke at blande sig. - hvilket irritere mig. Mente at han at den hellige grav var velforvaret, ved at stå ved halv muren imellem køkkenet og spisestuen. Så også der måtte jeg kommandere ham væk fra, så kan han lære det.

Er vågen og frisk i dag, og ligger snart fra land med div. gøremål

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Enebarn er publiceret 20/01-2011 14:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.