skrevet

Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, Så fik jeg skrevet og sendt den job ansøgning..Ikke fordi jeg tror på, at jeg får den..men et eller andet skal jeg jo prøve. aah, jo der er da en ting mere jeg kan fortælle om :)

den seneste fra wow siden...Vi tog vores første raid boss igår i cataclysm...nr 2 hvis man tæller den lette pvp boss med..hvilket jeg ikke gør. anyway, Der er en druid der tillader sig at sige hvad andre skal gøre..som en ny,..han mener selv han er den bedste..og har en ikke team præget attitude..så jeg samarbejder ikke med ham..så var det, at en anden druid som ikke er vandt til at heale, med langt ringere gear blev sat til at heale..og han gik så dps..så tænkte jeg..og vi døde..fordi de stadig væk forsøgte en dårlig healing strategi..så hviskede jeg til ham den anden druid, at den plan de ville lave var dårlig, hvor hvis vi istedet gjorde, sådan og sådan..så ville det lykkes..og efter 2 forsøg, så lykkes det. Jeg er god til at lægge en healing strategi ud fra de evner jeg ved hver klasse har..og ikke ud fra, hvem jeg mener er god..eller ud fra, men der skal se god ud..den er neutral og lagt langt mere logisk. Jeg har så også udviklet en evne i løbet af de 6 år nu som healer..hvor jeg kan se med det samme hvad der går galt..og da jeg kender klassernes evner, og ved alle vil gøre deres bedste..så bruger jeg som sagt dette.

flere folk bryder sig ikke om ham nu :) den måde han føre sig frem på..og jeg står sammen med de andre om det..hehe, jeg har været med til at nakke folk politisk i guilds mange gange...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skrevet er publiceret 14/01-2011 14:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.