poop
Regitze Møbi...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 6 måneder siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg diskuterede politik i forgårs..ja, vi er over 00:00 - en sagde at indvandere ville overtage danmark..og jeg har hørt den mange gange før..selv min familie har haft den indstilling, og jeg har altid været lidt paf overfor den..den virker underlig..så igår spurgte jeg min indre Jester, hvad ville han sige til det...Jo, hvilket hemmeligt banke signal brugte du for at komme ind på det møde? og hvor mange var der..for 100-150 muslimer konvertere hvert år til kristendommen..så de virker ikke lige som en enhed..faktisk virker feminisme bevægelsen langt mere enig og målrettet..men hvor mange kvinder er der lige i ledene stillinger? for det er stadig gamle hvide mænd, der prikker andre mænd på skulderen..Yes we can! (avoid the change) - desværre sagde han, at han ville holde en pause..så fik den ikke fyret af til ham( kiggede om han var der idag..men nej)..men næste gang min familie diskutere politik og kommer med den der absurditet..så er Jester klar...for der skal absurditeter til, imod andre absurditeter..aka banke mødet :) for at spide humoren i den..

I går..var der så endnu en kvinde der villle snakke med mig..der spurgte om hun måtte få min messenger adresse..ok, kan være jeg snakker med hende igen i morgen..well, idag bliver det jo....en anden havde læst Jesters digte, og syntes jeg skulle skrive nogle i chatten der..heh, husker stadig en veninde der hellere ville snakke med Jesteren i mig..end mig..

heh, en ældre dame kom også ind,..hilste på os "unge mænd" og spurgte hvordan hun kunne komme til at møde nogen..ved ikke hvad hun mente med det *G* well, kan forstået på 2 måder..jeg gik away..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget spørg jester er publiceret 08/02-2011 01:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.