Kaffedate med MAS og pludselig klogere og gladere

Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Det er utroligt hvad en times kaffedate kan gøre ved ens humør og tanker..

Jeg har ikke set MAS i et halvt års tid, men endelig fik vi aftalt en dag, og selvom det kun var en time, var det super hyggeligt, og vi fik vendt en del ting..

Hun har været med på sidelinien i forhold til Jydepigen fra starten, så det var rart at blive bekræftet i, at jeg gør det rigtige. Hvorfor spilde tid på folk, som er så langt fra mine egne værdier og overbevisninger, bare for at være rummelig, flink, loyal og sød.. Bare for at hele 'familien' (gruppen af veninder) har det godt? Hun beviser detogså selv igen og igen. Og jeg er nok stadig farvet af alt hvad der er sket, men de ting hun gør og siger, er bare så langt fra mig.

Det har været en svær og lang process, og virkelig svært at sige fra over for hende, fordi jeg ét eller andet sted stadig holder meget af hende og håber det bedste for hende, men det er langsomt gået op for mig, at hun bare ikke er god for mig, og at vi for alvor er gledet fra hinanden. Hvis jeg kunne vælge frit, ville jeg ikke have noget problem med ikke at se hende igen - ever. Men hun er en del af logen, og vi har flere fælles veninder, så det sker nok ikke foreløbigt, og det er også fint nok.

Jeg var tæt på at invitere hende til tøsepåskefrokost - bare for at være flink - men det gider jeg ikke at spilde min tid på mere - det er jeg sq blevet for gammel til; flinkeskole min ¤#%¤&%¤/&(¤&/)!!!

Så..med det sagt, kommer der måske en anden beslutning i kølvandet.. Mit medlemskab i logen.. Det er mig, der har været med til at starte den op, og det er pt mig, der sørger for at tingene kører ved at lave kalender, planlægge årsmøde og foreslå agenda til de møde, og tøserne lytter til mig. Men på det sidste har vi været 3 ud af 6/7 stykker til hvert arrangement, og det gider jeg egentlig ikke at spilde min tid på - specielt når den ene er én af mine bedste veninder, som jeg ser en del til i forvejen, og den anden ikke siger mig specielt meget...

Det lever ikke rigtig op til mine forventninger mere, og jeg bliver tit skuffet - som sidst da én af tøserne aflyste ved 13-tiden og de skulle komme her kl.18.. Det er sq dårlig stil. Derudover er folk blevet ekstremt dårlige til at svare på mails, og der bliver en slags nu-svarer-jeg-ikke på-din-mail-fordi-jeg-har-noget-i-klemme-eller-bare-skal-lade-som-om-jeg-har-vildt-travlt stemning over det, og det er bare trættende i længden.
Jeg har tænkt over det før, men overvejer virkelig at melde mig ud og stå for mine egne arrangementer i stedet - så bliver det i det mindste med dem, som jeg gider at se på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaffedate med MAS og pludselig klogere og gladere er publiceret 08/02-2011 19:27 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.