21 år siden

EDB, mis og Københavnertur

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Træt, træt og mere træt......
.... Siger min krop, hvis jeg mærker lidt efter..! Måske er jeg bare ikke 18 år mere..??

Jeg arbejder i døgndrift på mit job i øjeblikket. Vi har fået nyt EDB-system, der blev konverteret i weekenden, og nu handler det så om at få dagligdagen til at fungere. Alting tager ti gange så lang tid som ellers, og vi har næsten alle en "hjælper" siddende ved vores side det meste af tiden. Det er hyggeligt, sjovt, spændende, udfordrende, anstrengende, stressende - og ja trættende..!! Vi er vel 2-300 mennesker fordelt rundt i hele landet, som alle er i samme båd, så vi kan bestemt også grine lidt af det hele ind i mellem. Det er godt nok !

Det betyder jo desværre, at jeg har alt for lidt tid til Peter, til min datter, til min klinik, til mit havearbejde og til mig selv. Når jeg drøntræt står under bruseren, når jeg knapt at nyde det, fordi der kun går minutter inden jeg falder om i min seng til et par velfortjente timers søvn inden det går løs igen Vi ser da hinanden, Peter og jeg, men det handler meget om at få kvalitet i stedet for kvantitet i den tid, vi er sammen. Det er vi faktisk ret gode til, synes jeg.. I går kom han for at hente sin kat, Speedy, der har været her hos mig siden torsdag, så Peter kunne holde fri og tage på spejderweekend med sin søn. Heldigvis har jeg haft Lene til at komme her og kikke lidt til mis, gi' ham mad og nusse-pusse lidt om ham, mens jeg har været på arbejde. Det er gået vældig godt..., og selv har jeg jo haft mis om natten...))) Det er ikke få gange, jeg er vågnet i nattens løb ved en kattetunge i øret eller den bløde pels i næsen , og hver eneste morgen har jeg fundet den i min seng et eller andet sted.

I morgen flygter jeg lidt fra al arbejdsstresset. Jeg tager til København i morgen eftermiddag sammen med Lene for at besøge min ældste datter og hendes mand. Da de var her i påsken, efterlod de en invitation til mig til at komme og besøge dem når jeg havde lyst, og vi bestemte os så for St.Bededagsferien. Det kunne jo ikke passe bedre, for jeg er ikke i tvivl om, at havde jeg "bare" været herhjemme, kunne jeg nok ikke holde mig fra kontoret, skærmen og tasterne.... Jeg glæder mig til at besøge dem. Da jeg var der sidst i november måned, havde de lige fået en ny lejlighed, som de ikke engang var flyttet ind i, men det er de jo nu, og det bliver da spændende at se, hvordan de har indrettet sig som ægtepar.
Jeg har ønsket mig at komme en tur i Botanisk Have i denne dejlige forårstid - og faktisk tror jeg, at jeg ønsker mig nogle timer der helt alene, bare bevæbnet med digitalkameraet og måske en kande kaffe i tasken.... Jeg vil virkelig nyde at kunne fordybe mig i planter og blomster, som jeg har lyst til, uden at andre skal ha' tålmodighed med mig

Og NU er det snart tid for at stå under bruseren lidt og til at falde om under dynen, for engang skyld kan jeg da nå nogle timers søvn inden uret ringer igen kl. 5 ..
Men måske vågner jeg bare i nattens løb, fordi jeg kommer til at savne den lille mis, der nu næsten plejer at være der...??? Ja, ja det kunne jo også være, jeg vågner fordi jeg savner Peter at kravle ind til under dynen..., nogen gange synes jeg, sengen er meget stor, når han ikke er her... ;o)))

Rigtig god St.Bededagsferie ønsker jeg til jer alle derude..., husk at passe godt på jer selv, for hvem skulle ellers gøre det ??

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget EDB, mis og Københavnertur er publiceret 14/05-2003 22:02 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.