Drømme
Salomon
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er en dejlig weekend - og en dejlig uge - ved at være slut....

Arbejdsmæssigt har det været en kort uge. Jeg holdt weekend allerede onsdag, da jeg gik hjem, og om aftenen kom Peter med både hund og kat.
Ja, han/vi fik jo kat i påsken, hvor vi hentede en killing hos Temlig Ensom. Den er blevet døbt Speedy, men kaldes vist mest bare for mis, tror jeg. Den er bare så sød og dejlig, så både Lene og jeg bliver helt kede af det, hvergang Peter tager den med sig herfra igen. Enden på det må vist blive, at vi også må ha' en "fast" kat her i huset, så det leder vi lidt efter i aviser, blandt venner m.m., og lige pludselig viser den rigtige sig vel, hvis vi har lidt tålmodighed, og et har vi så...))

Torsdag var 1. Maj. For mig er det en traditionsrig dag, hvor den geografiske have i Kolding åbner for sæsonen. Den have har altid betydet meget for mig, så jeg ønskede jo at vise den til Peter, at ha' ham med mig på denne dag., og det fik jeg så..! Vi travede haven tynd i et par timer torsdag eftermiddag, men det var desværre en smule kølig. Jeg fik dog vist mange af de ting og steder til ham, som jeg holder så meget af, bl a de store drivhuse, der lige nu er fyldt med blomstrende kamalia'er, og den gamle planteskole, der er et skønt vildnis af rhododendron, der også står i fuldt flor. Vi spiste den medbragte madpakke i krydderurte-havens dejlige hus, og fik taget en masse dejlige billeder med digital-kameraet - det er godt nok en god investering, vi der har gjort...!
Fredag sov vi længe - skønt - og brugte dagen på både noget og ingenting, var lidt herude i min have, mens lillemis undersøgte græsplanen og forsøgte at fange fluer))). Peter savede lidt træ, så nu er næste vinters forråd påbegyndt, det erfint nok.... Midt på eftermiddagen satte Peter kursen nordpå, hans datter er blevet konfirmeret i dag, så derfor har jeg haft en hel lang weekend uden ham.....!

I går lørdag var også en speciel dag, jeg skulle nemlig ha' besøg af to Fyldepenne-piger, Kirstine og Volapyk. Kirstine hentede mig ved middagstid, og sammen hentede vi så Volapyk fra toget i Vejle. Jeg har før mødt dem begge hver for sig, og de kendte jo hinanden her fra pennen, men havde ikke mødtes før, så det var jo lidt spændende hvordan det ville gå - om genertheden ville få overtaget, eller hvordan.... Men det gik bare så fint hele eftermiddagen, vi spiste frokost og hyggede nogle timer, før vi tog afsked, og er vist helt enige om, at det ikke er sidste gang vi ses, bl.a følges vi sikkert ad d. 14. Juni på Bakke-turen sammen med Peter også.

I aftes var jeg så i Ringkøbing med Lene, der skulle holde weekend hos tvillingerne derovre, så jeg havde lånt min egen "gamle" bil. Benthe havde lavet aftensmad til os, da vi kom derover, så det var jo dejligt.

I dag har jeg haft et par behandlinger, men ellers tilbragt en masse tid i min have. Min have et bestemt mit "problembarn" lige for tiden. Jeg ønsker mig jo at få skabt en dejlig have med nogle af alle de blomster, buske og træer, som jeg holder så meget af, og det skal nok lykkes mig, men vejen dertil bli'r nok lang. Det er et møjsommeligt arbejde at få ryddet de bede, der er her, for senegræs, mælkebøtter og skvalderkål og alt muligt andet ukrudt. Det har været fuldstændig uoverskueligt for mig, men nu har jeg vist fundet optimismen og arbejdslysten til bare at kny på med krum hals. Jeg har i hvertfald nydt at gå derude i dag, og fordelen ved det hele er da også, at det er nemt at se, hvor langt jeg er kommet...)))

Men NU er det da vist snart tid til at smøre madpakke og få gjort klar til at starte på arbejdsugen igen i morgen.

Forresten - så glæder jeg mig enormt til d. 14. Juni - det bliver bare skønt at møde nogle af alle I andre herinde fra....

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En god uge er publiceret 04/05-2003 21:54 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.