13 år siden

Alt er hektisk...og jeg vil sove.

Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
I dag skal vi pakke hele vores scene ned til turné, hvorefter vi skal flytte den ud i en stor hal og sætte den op igen. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle spille vores teaterkoncert - Beautiful Losers med musik af Leonard Cohen - men jeg har virkelig ingen energi. Jeg vil egentlig bare gerne ligge i min dejlige overkøje og sove, hvilket nok ikke kan lade sig gøre.
Siden dette er mit første indlæg i min dagbog, skal jeg da lige gøre rede for et par ting i mit liv, bla. hvem jeg bor på værelse med, hvor jeg går på efterskole, hvad turné er for noget og hvem jeg snakker med.

- Efterskolen
Jeg går på Femmøller Efterskole som ligger på Mols.

- Værelset
Jeg bor i noget der bliver kaldt for Lejligheden, som ligger mere eller mindre afsides, da det ikke er en gang. Lejligheden består af to værelser(12A og 12B) samt en gang. Der er ikke døre mellem værelserne, så vi bor nærmest alle sammen på samme værelse. Begge værelser vender ud til vores egen lille gang, og i gangen er der så en dør ud til trappe opgangen.
12A er et tomandsværelse, derinde bor jeg sammen med Sidsel. 12B er derimod et tremandsværelse, og derinde bor Isabella og Sarah. I starten af året boede der en trejde person på 12B - Frida - men hun gik ud på andendagen. Derefter kom der en der hedder Cecillie op, men hun flyttede over til et andet værelse efter et par dage. Derefter kom Lea op og boede hos os. Hun boede der september og indtil december, hvor hun prøvede på at begå selvmord, hun blev derefter indlagt på ungdoms psyk og det blev besluttet, at hun ikke skulle tilbage på skolen. Derfor bor vi nu fire i Lejligheden, og vi har det fantastisk sammen.

- Kontaktgruppen
Når man går på efterskole, har man en kontaktgruppe, som man holder møde med en gang om ugen. Pt. spiser vi også med vores kontaktgruppe til hvert måltid, pånær onsdag aften, hvor vi må sætte og hvor vi vil.
Jeg er i kontaktgruppe med Liane, Mathias, Isabella, Rikke, Nicklas(Beiber), Rikke, Ingvi(Islænding), Daniel(Skinke) og sidst med ikke mindts; Johanne Sloth. Johanne kom ind i december måned. Før Johanne havde vi en der hed Line, som så gik ud.

- Turné
Der er sådan, at når man går på Femmøller efterskoler skal lave en turné - rent faktisk to, da der bliver lavet to forstillinger, fordi vi er lidt for mange elever til at kunne turnére med en forstilling. Jeg er på en teaterkoncert som hedder Beautiful Losers, hvilket jeg egentlig er godt tilfreds med. Vi har tager 12 numre af Leonard Cohen og skrevet musikken om.
Scenen er bygget op som en form for hotel med to 2 meter høje tårne og en gangbro i mellem. Under tårnene står musikerne og spiller, på gulvet er der et par lænestole, en bar, barstole mm. Forstillingen er blevet inspireret meget af Cohens ophold på Chelsea Hotel.

- Mine venner
Jeg snakker rigtig meget med dem fra mit værelse, derefter kommer Anna, Daniel, Liane, Anton, Camille, Mathias, Frederik og Laura.

Jeg lover snart at skrive mere...
Johanne

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt er hektisk...og jeg vil sove. er publiceret 31/03-2011 12:13 af Johanne Bech.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.