Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Hey dagbog, Jeg skiftede lige account med min tyske præst, - det betyd at jeg midlertidig røg ud af den guild jeg var i..blev selvfølgelig invitet tilbage..men mistede alt reputation med guilden..så jeg måtte skrive et brev på tysk....til en game master..omkring det..om jeg kunne få det tilbage..det kunne jeg..GM var meget venlig, - var jeg jo også..hvis man vil have noget,..så er venlighed jo en god måde at få det på..hehe..han skrev også til mig, at hvis der var mere..så skulle jeg bare sige til..

Jeg skal så være sikker på, at alt er som det skal være..for der gik kludder i min opsætning..på den figur..Iaften skal jeg jo ingen smadre de andre af banen med min kunnen...Giv mig chancen..and I bring it! - så meget, at folk i guilden stadig taler om MIG...hvordan jeg smadrede en pige der troede hun var god..og som ikke ville lytte til andres råd om at se på hvad jeg gjorde..hun var lederen..men da folk kunne se hvor dårlig hun var med sikkerhed..så mistede hun dem..vi 10 forlod jo hendes guild..der er så stødt flere til os, på det seneste..vi vores 10 er blevet udvidet til 16-17 eller der omkring.. - anyway...det er vigtigt for mig, at gøre mit yderste hver gang..

ooh, pigen som jeg godt ville ha haft en date med er desværre væk fra wow..har ikke set hende i lang tid..så hun har nok fundet sig en..oh well, dident get a chance to bring it..

en kvinde i den tyske guild, sagde lige til mig, at hun igen var blevet smuk..Jeg spurgte med det samme hvilket miracel der var sket..hun sagde, at hun var tilbage som nightelf istedet for at være worgen..hvorefter jeg tørt sagde..aaah, jeg troede du mente Irl....hehe

en anden sjov en var...dengang jeg sagde til den samme kvinde..hvordan kunne i gøre det...først giver i verden hitler..også...også..giver i os..hansi hinterseere...har i ingen skam i livet...hvorefter folk lå flade af grin..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget chancen er publiceret 05/04-2011 09:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.