Meget farligt usynligt..

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
17 dage siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
25 dage siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
27 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Nå, så det hjalp altså ikke at ride, for en sjælden gangs skyld..

Det blev noget forhastet jab, og den ene hest var en dør overfor noget absolut usynligt.. Jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at blive sur på den.. Efter et par ture forbi det meget farligt usynlige, fik jeg nok af narrestregerne og satte damen på plads.. Hvilket hjalp omgående - altså lige indtil vi nåede det samme hjørne igen.. Ihhh!!

Forholdene er bare heller ikke de bedste - det er svært at ride hesten afslappet, når banen er hullet som en si - lige pludselig går vi i til op over koderne og andre gange er bunden fin.. Ikke de bedste forudsætninger..

Fik skridtet lidt på en syg hest, der også ville skabe sig lidt - jeg tror dog mest på at det skyldes krudt og det faktum at den har stået helt stille i snart tre måneder - nu kunne det tænkes at den godt snart ville ud og lave noget..

Tog hjem til gården igen, og parkerede min bagdel i sofaen, efter at have ryddet minutiøst op efter mig selv. ALT der er mit har jeg samlet inde på mit lille værelse, så intet ligger og flyder i morgen, når der skal være rejsegilde.

Burde pakke taske til weekenden, men det orker jeg ikke lige nu.. Vil bare lige sidde lidt og lave ingenting, og ånde al galskaben ud af kroppen..

Fik spist en mikroskopisk portion aftensmad og sjoskede ned og trak heste ind, da kusinen kom ind. Hoppede i bad og nu sidder jeg så her.

Min weekend skal tilbringes hos Teak. Og så har jeg en rengøringsaftale lørdag og min mor har fødselsdag på søndag. Lige nu gider jeg ingenting, ville hellere bare være i fred, og nusse om følhoppen.

Red den i går, og den var super stjerne! Vi trænede styring og det gik over al forventning. Den er vandt til primært at blive longeret på volte, så det med lige pludselig at blive bedt om at gå ligeud, uha! Vi endte med at kunne det hele, både i skridt, trav og galop! Var lidt stolt, både af hesten, men også mig selv.

Gad godt bare have en hel dags nussen med den. Ingen unge der skriger, ingen irriterende mennesker, ingen telefon. Kun hest og mig. Der skulle soigneres, vaskes, pudses, rides, hygges, fodres og muges. Tænk at kunne bruge en hel dag på de ting, uden at skulle andet, eller koncentrere sig om andre ting?

Men der er tusind ting. To opgaver der ligger og simrer. Den ene skal bare skrives færdig og sendes. Den anden er ikke færdig, men påbegyndt, så jeg vil gerne være færdig hurtigst muligt. Der er kommet afregning for SU. Der er det komfur jeg gerne vil have installere i mit hjem. Der er min praktik på det nye mejeri, hvor jeg keder mig så bravt at det er helt flovt at indrømme. Men det gør jeg. Jeg var nødt til at tage computeren med mig i dag, for ikke at sidde og falde helt i søvn, og taktikken bliver den samme i morgen - bortset fra at min problem så nok bliver, at jeg kan skrive skidtet så godt som færdig. I dag alene har jeg produceret 9 siders tekst - ud af max 20, det siger lidt om kedsomheden.

Jeg burde få mig et sommerjob. Som supplering til handicaphjælpertjansen.

Jeg mangler lidt fred og ro.
Hvor finder man det henne?

Her er folk pt mugne, hos Teak er roomien. Hjemme hos de gamle er der fest, ikke ligefrem fred og ro.

God weekend..

Jeg vil eftersøge den dersens fred og ro med lukkede øjne, under dynen og med lydløs telefon..

Drøm fredfyldt, derude..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meget farligt usynligt.. er publiceret 12/05-2011 21:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.