Meget farligt usynligt..

Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Nå, så det hjalp altså ikke at ride, for en sjælden gangs skyld..

Det blev noget forhastet jab, og den ene hest var en dør overfor noget absolut usynligt.. Jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at blive sur på den.. Efter et par ture forbi det meget farligt usynlige, fik jeg nok af narrestregerne og satte damen på plads.. Hvilket hjalp omgående - altså lige indtil vi nåede det samme hjørne igen.. Ihhh!!

Forholdene er bare heller ikke de bedste - det er svært at ride hesten afslappet, når banen er hullet som en si - lige pludselig går vi i til op over koderne og andre gange er bunden fin.. Ikke de bedste forudsætninger..

Fik skridtet lidt på en syg hest, der også ville skabe sig lidt - jeg tror dog mest på at det skyldes krudt og det faktum at den har stået helt stille i snart tre måneder - nu kunne det tænkes at den godt snart ville ud og lave noget..

Tog hjem til gården igen, og parkerede min bagdel i sofaen, efter at have ryddet minutiøst op efter mig selv. ALT der er mit har jeg samlet inde på mit lille værelse, så intet ligger og flyder i morgen, når der skal være rejsegilde.

Burde pakke taske til weekenden, men det orker jeg ikke lige nu.. Vil bare lige sidde lidt og lave ingenting, og ånde al galskaben ud af kroppen..

Fik spist en mikroskopisk portion aftensmad og sjoskede ned og trak heste ind, da kusinen kom ind. Hoppede i bad og nu sidder jeg så her.

Min weekend skal tilbringes hos Teak. Og så har jeg en rengøringsaftale lørdag og min mor har fødselsdag på søndag. Lige nu gider jeg ingenting, ville hellere bare være i fred, og nusse om følhoppen.

Red den i går, og den var super stjerne! Vi trænede styring og det gik over al forventning. Den er vandt til primært at blive longeret på volte, så det med lige pludselig at blive bedt om at gå ligeud, uha! Vi endte med at kunne det hele, både i skridt, trav og galop! Var lidt stolt, både af hesten, men også mig selv.

Gad godt bare have en hel dags nussen med den. Ingen unge der skriger, ingen irriterende mennesker, ingen telefon. Kun hest og mig. Der skulle soigneres, vaskes, pudses, rides, hygges, fodres og muges. Tænk at kunne bruge en hel dag på de ting, uden at skulle andet, eller koncentrere sig om andre ting?

Men der er tusind ting. To opgaver der ligger og simrer. Den ene skal bare skrives færdig og sendes. Den anden er ikke færdig, men påbegyndt, så jeg vil gerne være færdig hurtigst muligt. Der er kommet afregning for SU. Der er det komfur jeg gerne vil have installere i mit hjem. Der er min praktik på det nye mejeri, hvor jeg keder mig så bravt at det er helt flovt at indrømme. Men det gør jeg. Jeg var nødt til at tage computeren med mig i dag, for ikke at sidde og falde helt i søvn, og taktikken bliver den samme i morgen - bortset fra at min problem så nok bliver, at jeg kan skrive skidtet så godt som færdig. I dag alene har jeg produceret 9 siders tekst - ud af max 20, det siger lidt om kedsomheden.

Jeg burde få mig et sommerjob. Som supplering til handicaphjælpertjansen.

Jeg mangler lidt fred og ro.
Hvor finder man det henne?

Her er folk pt mugne, hos Teak er roomien. Hjemme hos de gamle er der fest, ikke ligefrem fred og ro.

God weekend..

Jeg vil eftersøge den dersens fred og ro med lukkede øjne, under dynen og med lydløs telefon..

Drøm fredfyldt, derude..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meget farligt usynligt.. er publiceret 12/05-2011 21:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.