Once again I rise from the dead...in a second

Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg...er ...ONLINE!!!!!!!!!!! O.o!

Nej nej, det er rigtig nok (eller i dette her øjeblik er jeg online).
Hmm, jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg skriver lige nu, JO, nu ved jeg det, hehe. Jeg skriver egentligt fordi... nej, glem det, har selv glemt det... lol?

Ej, jeg besluttede mig for at skrive et nyt indlæg da jeg hellers har været noget så inaktiv her på siden, at det er helt skrækkeligt, men sådan her ligger landet!: Jeg har ikke skrevet noget i flere måneder på mine historier... og det er helt forfærdelig... hader det, men der har simpelthen været så meget, og jeg er pludselig begyndt at være meget mere tilbageholdende, jeg skriver ikke bare som jeg har gjort... piv!

Nå, men jeg ved jo at der er rigtige mange som har skrevet til mig omkring diverse ting, og det er grunden til at jeg er lidt på igen - regn dog ikke med det store fra min side, synes mit liv er underligt for tiden, mangler et eller andet der gør mig sikker... ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men sådan er det bare!

A'ratian skal omskrives, Den Sorte Ulv blev færdig, men ikke god, nu skal den også omskrives, (Det er ingen nyhed at den er færdig, den er gammel nu, men det var en fed oplevelse at få gjort første bog færdig) men den var bare ikke som jeg ville have den, og nu hedder den så lige forresten SjælKrigerne i stedet for DSU (forkortelse).

Jeg skal faktisk videre i min søgen efter email der er blevet mig tildelt af den grund af at folk gerne ville læse mine historier, nu har jeg så besluttet mig for, at det fandme er på tiden der sker noget med A'ratian og SjælKrigerne... jeg elsker ideen og mine plot, men der mangler så meget i dem, at jeg ikke rigtig tør at skrive på dem, tror ikke jeg ved hvordan jeg skal starte... jeg har haft ideerne, nu er de så væk :S Er ikke rigtig i det universet længere. MEN MEN MEN, jeg vil stadig være forfatter, og det skal nok lykkes!! Fandme så!

Dette blev så alligevel et noget længere indlæg end regnet med, jeg er forresten også begyndt at blogge, men det dødede ret hurtigt, ha, intet jeg foretager mig lykkes rigtige... Mit tegneri er også ret død desværre :/ Piiiv piv piv.

...Hvad sker der for mig?!

Over and out!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Once again I rise from the dead...in a second er publiceret 09/06-2011 18:30 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.