Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Mandag i sidste uge, betalte min far selv for taxaen til og fra sygehuset, da jeg var for sent ude mht. at bestille sygetransport. Tirsdag bad jeg centeret om bestilling af befordring, men ak… de havde bestilt en ” betaler selv. ”Jeg fik ham så med sygetransport hjem. Jeg bad (desværre) centeret om at bestille endnu en vogn til min far i dag. Havde et håb om de havde lært af skade, men nej. Også her var det en betaler selv. Dvs. at jeg har betalt ca. 270 kr. for denne kørsel tilsammen. Jeg ved at vi er privilegeret med sådanne ordning, men synes også at når han er berigtiget til det, at han skal have det.

Det var meningen at han skulle have lavet en top kateter i dag, men lægen mente ikke at alle medicinske muligheder var brugt, så det ville han hellere prøve, frem for et indgreb. Fik bestilt en hjem transport til min far, og kørte selv på apoteket efter den nye medicin.

Han svinger meget lige nu. Det ene øjeblik er han nærværende, og det andet i en fantasi verden – hvor han er meget sexfikseret. Da vi var færdige på sygehuset i mandags og ventede på en lift taxa, hentede jeg ”min” bil til en nærmere p plads. Jeg var kun væk i 10 min. og min far var allerede i gang med at smigre sig ind på en ny kvinde bekendtskab. Jeg kunne fornemme at det ikke var det hun havde mest lyst til, så jeg afværge det på en pæn måde.

Vi har fået den søgelige besked, at de vil lave Citronen. Øv bøv….Kunne ellers godt vende mig til den Mercedes 180 som vi har lånt. Den opfylder godt nok ikke de krav som jeg har til den næste bil, men den er betydeligere bedre end Citronen. Fortalte i dag min far om 180´en, kontra det som jeg gerne vil have. Han brød ud i en latter og sagde ” du ligner du din far godt nok. ”Jeg kunne kun svare ” jeg har haft en god læremester. ”

I de 12 år jeg kørte for min far, var det en selvfølge at jeg var med når der blev bestilt ny bil. Hver deltalje og tilføjelse af nytænkning var jeg med ind over. Det er også det som jeg drager nytte af, efter at det er blevet min tur.

Jeg har været på apoteket her til aften, for at hente noget penicillin. Der er gået betændelse i min finger. Skal ringe til min læge i morgen. Efter planen skal jeg have stingene ud på torsdag, men er i tvivl om betændelsen skal fortage sig først.

Jeg fik for resten besøg af to kvinder i dag. De var fra dyrenes beskyttelse. Når man skriver under på overdragelsen ved et internat, så indvilliger man sig også på et besøg. Mht. Bella ringede de blot, men denne gang kom de forbi. De havde ikke noget at bemærke, og kunne se at begge hunde havde det godt og trives.

Bella er den mest beskyttende og som markkere, at her bor vi altså, hvorimod Hubert følger logrede med som det tynde øl. En hund som ham, vil stå øverst på enhver indbrudstyvs ønskeseddel.

Tror at jeg snart smutter i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lang dag er publiceret 27/06-2011 23:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.