Weekend = arbejde

Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Bogfinke
Peter
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
3 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg fik ret min forudsigelse mht. politi razzia imod os. Futte er ikke blevet stoppet, men har ringet hjem for at være sikker på hvor div. papir er. Denne gang er der 100 % styr på det. Hver gang politiet laver nogen form for razzia, så breder det sig som ringe i vandet. Tror ikke at de er færdig med at ”jagte” os, men det er også fint for mig.

Valgte at holde fri i onsdags. En veninde og hendes mand inviterede os til aftensmad. Ved at jeg skal være obs. på at holde venskaber vedlige, men det kan engang imellem være svært. Kan se hvor få venner min far har den dag i dag. Hans arbejde fyldte 365 dage om året, og derfor var/er hans venskabskreds meget lille.

Var nede ved min far i går, med køre tider for Tour de France. Så fra i morgen og 21 dage frem, er han ude for pædagogisk rækkevide. Men sådan har det altid været. Heldigvis for ham, så er der ingen aftaler i den periode.
Jeg blev ringet op af centeret tidligere på dagen. Hende jeg talte med sagde, at de skulle underrette pårørende hver gang han faldt – hvilket han har gjort tit på det sidste. Vi aftale, at de ”kun” skulle gøre det hvis han kom til skade.
Han er begyndt at danse ballet på det sidste. Dvs. at han tripper på tæerne og derved længer sig frem imod rollatoren. Det bevirker at rollatoren køre hurtigere frem, end hans ben kan følge med, og dermed falder han. Det er derfor at jeg har valgt, at han skal være i en kørestol når vi er på sygehuset.

Nu er der ikke så lang tid som der har været, til jeg skal på arbejde. Forventer ikke at møde en psykopat, som sidste weekend. Men hvis, så kan vedkommende bare komme an. Han får ikke lov til at ødelægge noget for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend = arbejde er publiceret 01/07-2011 12:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.