13 år siden

Weekend = arbejde

første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Jeg fik ret min forudsigelse mht. politi razzia imod os. Futte er ikke blevet stoppet, men har ringet hjem for at være sikker på hvor div. papir er. Denne gang er der 100 % styr på det. Hver gang politiet laver nogen form for razzia, så breder det sig som ringe i vandet. Tror ikke at de er færdig med at ”jagte” os, men det er også fint for mig.

Valgte at holde fri i onsdags. En veninde og hendes mand inviterede os til aftensmad. Ved at jeg skal være obs. på at holde venskaber vedlige, men det kan engang imellem være svært. Kan se hvor få venner min far har den dag i dag. Hans arbejde fyldte 365 dage om året, og derfor var/er hans venskabskreds meget lille.

Var nede ved min far i går, med køre tider for Tour de France. Så fra i morgen og 21 dage frem, er han ude for pædagogisk rækkevide. Men sådan har det altid været. Heldigvis for ham, så er der ingen aftaler i den periode.
Jeg blev ringet op af centeret tidligere på dagen. Hende jeg talte med sagde, at de skulle underrette pårørende hver gang han faldt – hvilket han har gjort tit på det sidste. Vi aftale, at de ”kun” skulle gøre det hvis han kom til skade.
Han er begyndt at danse ballet på det sidste. Dvs. at han tripper på tæerne og derved længer sig frem imod rollatoren. Det bevirker at rollatoren køre hurtigere frem, end hans ben kan følge med, og dermed falder han. Det er derfor at jeg har valgt, at han skal være i en kørestol når vi er på sygehuset.

Nu er der ikke så lang tid som der har været, til jeg skal på arbejde. Forventer ikke at møde en psykopat, som sidste weekend. Men hvis, så kan vedkommende bare komme an. Han får ikke lov til at ødelægge noget for mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend = arbejde er publiceret 01/07-2011 12:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.